OnePlus 5

OnePlus 5 Kamerasından Çekilmiş Görüntüler Yayınlandı

OnePlus, yarın itibariyle yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor. Ünlü markaların uygun fiyatlı rakibi olarak ün salan OnePlus serilerine eklenecek olan yeni model, uzun bir süredir konuşulan OnePlus 5 serisi olacak. 20 Haziran tarihinde tanıtılması beklenen yeni modelin özellikleri de belli olmaya başladı. Son olarak şirketin CEO’su Pete Lau telefonların kamera performansını ortaya koyacak paylaşımlar yaptı. İşte detaylar.

OnePlus 5, şimdiye kadar ortaya çıkan bilgilere bakılacak olursa çok başarılı bir akıllı telefon serisi olacak. Telefonun rakiplerine hem fiyat bazında hem de teknik özellikler bakımından üstünlük sağlaması bekleniyor. Üstelik eski serilerden gördüğümüz kadarıyla OnePlus 5 akıllı telefonlarının amiral gemisi akıllı telefonlara en iyi alternatiflerden de biri olması gündemde.

Tüm bu detayları topladığımız zaman ise beklentilerin bir hayli yükseldiğini görüyoruz. OnePlus şirketinin CEO’su tarafından belli aralıklarla yeni seri için yapılan paylaşımlarda tüm bu beklentileri biraz daha üst seviyeye taşımakta. Öyle ki ünlü isim son olarak yeni seri akıllı telefonlarının kameralarıyla çekildiğini belirttiği görüntüleri yayınladı. OnePlus 5 serisinin kamera performanslarının üst düzey olacağını gösteren görsellerle beraber telefonların bir nevi ilk performans testleri de yapılmış oldu.

OnePlus 5

OnePlus 5 Çift Arka Kamera İle Geliyor

OnePlus 5 serisi içerisinde yer alan kamera konusunda ise belli başlı teknik bilgilere de erişebiliyoruz. İddialara göre henüz doğrulanmamış olsa da OnePlus 5 serisinde 16 MP değerinde çift arka kamera beklentisi var. Üstün kamera özellikleriyle dikkat çekecek olan OnePlus 5 serisinin çift arka kamerasında yer alacak olan modların ise yarınki tanıtımla beraber ortaya çıkacağını biliyoruz.

OnePlus 5

Bunun dışında paylaşılan son görsellerde ise çekimlerin 16 MP çözünürlük değeriyle dikkat çekmesi de kameraların maksimum 16 MP olacağına işaret etmekte. Tabi net bilgi OnePlus 5tanıtımıyla beraber elde edilmiş olacak. Bunun dışında ön kamera kısmında nasıl bir seçim yapılacağı konusunda ise bilgi bulunmuyor.