OnePlus 5 1 1

OnePlus 5 Adı Resmi Olarak Doğrulandı

Akıllı telefonlar içerisinde amiral gemisi katili olarak gösterilen üst segment olmasına karşın uygun fiyatlarıyla dikkat çeken OnePlus serisi akıllı telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez yeni seri OnePlus 5 akıllı telefonları yolda. Son olarak yeni telefonların ismi resmi olarak doğrulandı. İşte yeni detaylar.

OnePlus akıllı telefon serileri oldukça yüksek özellikleriyle dikkat çekiyor. Serinin hemen hemen her modelinde yer verilen özellikler ve üst segment akıllı telefon özelliklerine karşın sunulan uygun fiyat aralıkları markanın akıllı telefon dünyasında iyiden iyiye yer etmesini de sağlamış durumda. Kısa süre içerisinde tercih edilen markalardan biri olarak öne çıkan akıllı telefonlara geçtiğimiz günlerde bir yenisinin daha ekleneceği iddia ortaya atıldı.

Tüm bu iddialardan sonra ise hem telefonların özellikleri hem de çıkış tarihine ilişkin sürekli yeni detaylar ortaya çıktı. Son olarak telefonların özellikleri hakkında belli başlı iddiaları görmüştük. Şimdi ise yeni seri akıllı telefonların ismi ve çıkışı doğrulandı. OnePlus yetkilileri tarafından telefonların OnePlus 5 akıllı telefon modeli olarak geleceği ve yeni akıllı telefonların amiral gemisi serisinin devamı olacağı açıklandı. Yapılan açıklamada akıllı telefonların çıkış tarihine ilişkin de belli başlı bilgiler verildi. Telefonların çıkış tarihi hakkında konuşulan iddialara geçmeden önce telefonların özelliklerinden bahsedelim.

OnePlus 5 Teknik Özellik Beklentileri Neler?

Yeni seri OnePlus 5 akıllı telefonlarının da yine üst segment akıllı telefonlardan biri olması bekleniyor. Telefonların hem işlemci modeli iddialarında hem de telefonların RAM bellek miktarlarında bu durumu net bir şekilde görebiliyoruz. İşlemci modelinde Snapdragon 835 serisi kullanılacağı beklentisi var. Bu seri şu an için piyasadaki en başarılı işlemci serisi olarak gösterilmekte.

OnePlus 5

Haliyle OnePlus 5 işlemci yönünden ilk sıralarda yer alacak gibi. Bunun dışında telefonların RAM bellek miktarları konusunda da yapılan açıklamada 8 GB iddiaları var. 8 GB RAM bellek miktarı şu an için piyasadaki en iddialı bellek miktarı. Haliyle bu yönüyle de OnePlus 5 akıllı telefonlarının oldukça başarılı olacağını görebiliyoruz. 23 MP değerinde çift kamera gibi ayrıntıları olacağı beklenen akıllı telefonların özellikleri doğrulanırsa en iddialı seri olacağı da kesin.

OnePlus 5 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Beklenen özellikler gelirse piyasanın en başarılı telefonlarından biri olması beklenen OnePlus 5 akıllı telefonlarının çıkış tarihi konusunda da belli başlı bilgiler var. Resmi isim doğrulaması sırasında yapılan açıklamalara göre yeni seri akıllı telefonlar Yaz sonu Ağustos aylarında ortaya çıkacak. Net tarihi belli olmayan akıllı telefonların bu tarihten önce çıkış yapabileceği de gündemde. Fakat bir kez daha belirtelim henüz akıllı telefonların resmi çıkış tarihi net olarak açıklanmış değil.