Nvidia GTX 1180 Ti 2

Nvidia GTX 1180 Ti Ekran Kartları İçin İlk Detaylar..

Nvidia GTX 1180 Ti ekran kartları için yeni bilgiler paylaşıldı. Nvidia bu modelinde kullanacağı sistem ve diğer özellikler haberimizin detaylarında yer alıyor..

Nvidia, ekran kartı konusunda yeni bir sınıfa geçiş yaptı. Son yıllarda kullanıcılara sunulan ekran kartlarında, yüksek performans sağlarken, bu performans değerleri ise olukça tatmin edici seviyede olduğu söylenebilir. Şimdi ise Nvidia’nın performans konusunda bir adım daha ileri gitmek için çok daha üst düzey bir seri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Markanın yeni amiral gemisinin Nvidia GTX 1180 Ti modelinin olacağı belirtiliyor.

Nvidia GTX 1180 Ti Performans Konusunda Dikkatleri Çekecek!

Nvidia GTX 1180 Ti’nin test sonuçları oldukça şaşırtıcı. 12 nm üretim sürecine tabi tutulan ekran kartının, Titan serisinin hızını ikiye katlayarak, 2300 MHz hızında çalışması beklenirken; ekran katının bellek kısmında ise GDDR6 teknolojilerinin kullanılacağı ortaya çıktı.

Nvidia GTX 1180 Ti 1

32 GB bellek değeri görünen test sonuçlarının çıktığını ve piyasaya sürülürken daha fazla bellek ile sunulma ihtimalinin olduğunu varsayarsak, daha fazla bellek değeri ile karşılaşmamızın mümkün olduğunu söyleyebiliriz.

Nvidia GTX 1180 Ti’nin tanıtımının ise Temmuz’da yapması beklenirken, yeni ekran kartı ile birlikte, farklı birkaç modeli de tanıtmasının olası olduğunu söylemek gerek.