nova launcher 1002475 1

Nova Launcher’ın Yeni Beta Sürümü Geldi!

Nova Launcher, 5.1 betasını kısa süre önce yayınladı. Son beta, özellikle bildirimleri çok daha kolaylaştırıyor. Test edecek kullanıcılar hemen beta sürümü kullanabilirler.

Android kullanıcıları, işletim sistemlerini istediği gibi özelleştirmek adına oldukça sıkıntılarla karşılaşıyorlar. Google son zamanlarda bunun için bazı adımlar atmaya başlamıştı. Fakat özel 3. parti yazılımlar, bu gibi durumlar için hazır bir şekilde beklemede. En popüleri ise Nova Launcher oluyor. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Nova Launcher, Android telefonunuzda çok farklı özellikler kazandırmakta.

Nova Launcher’ın 5.1 beta sürümü kısa süre önce yayınlandı. Yeni güncellemeyle beraber çok uzun zamandır kullanıcılar tarafınca istenilen özellik geldi. Özelliğin ismi ise “Dynamic Badges(Dinamik Rozetler)” olarak açıklandı. Son beta sürümünü kullanan kullanıcılar, şuan için özelliği test edebilirler.

1

Nova launcher’ın son sürümüyle beraber çoğu sıkıntının da ortadan kalktığını belirtelim. Örnek verecek olrusak 3 ileti almış olmamıza rağmen sadece son yeni iletiyi göndereni görebiliyoruz. Bu sorunda yeni güncellemeyle beraber kalktı.