Note 8 akıllı telefon

Note 8 Konsept Videosu Beğeni Topladı

Samsung, Galaxy S8 akıllı telefonlarından sonra hızlı bir yükselişin içerisine girdi. Kısa sürede hızlı bir çıkış yakalayan markanın bir yandan da yeni modelleri için çalışmalara devam ettiği belirtiliyor. Samsung’un son olarak markanın üzerinde çalıştığı bilinen akıllı telefonlarından biri de Note 8 amiral gemisi serisi. Kısa süre sonra ortaya çıkması beklenen yeni seri telefon için yayınlanan son konsept videosu ise hayran bıraktı.

Samsung’un tarihinde unutulmayacak akıllı telefonlardan birisi Note 7 akıllı telefonları oldu. Aslında telefonların özellikleri ve kullandıkları yeni sistemler Note 7 serisi akıllı telefonların sistemleriyle damga vurmasını sağlayacaktı. İlk etapta her şey güzel giderken pillerin yanlış tasarım kurbanı olmasıyla Note 7 marka için bir skandala dönüştü. Bir bir alev almaya başlayan telefonların sorunuyla başa çıkılamayınca Note 7 modeli iptal edildi.

Uzun süre konuşulan telefonun her ne kadar Galaxy S8 başarısından sonra unutulacağı düşünülse de asıl beklenen Note serisinin devam modeli olacak olan Note 8 akıllı telefonlarının nasıl olacağı. Samsung’un bu kez çok ciddi bir çalışma yapacağı ve eleştirileri unutturacağı düşünülüyor. Note 8 akıllı telefonları için yapılan çalışmaların hangi boyutta olduğu ve telefonların ne kadar başarılı olacağı konusunda şu an için Samsung tarafından net bilgiler açıklanmış değil. Fakat buna karşın sürekli telefonlarla ilgili yeni tasarım iddiaları gündeme geliyor.

Note 8 Konsept Videoları Gelmeye Başladı

Son olarak markanın yeni seri akıllı telefonlarında kullanacağı tahmin edilen sistemlere göre tasarlanan bir konsept videosu yayınlandı. Yayınlanan yeni konsept videosundan sonra ise Note 8’e gösterilen ilginin şimdiden artış gösterdiğini eklemek gerekiyor.

https://youtu.be/fddIl8UGFvE

Hem tasarımsal açıdan çok daha iyi bir model olacağı görülen akıllı telefonun hem de akıllı kalemi konusunda yeni tahminler vurgulanmış durumda. Kısa süre içerisinde teknoloji dünyasından gündem olan konsept çalışmasında sonra telefonun detaylarıyla ilgili bilgileri ne zaman verileceği de merak edilemeye başlandı. Bu konuda da henüz bilgi bulunmuyor.

Note 8 Akıllı Telefonlarında Beklentiler Neler?

Yayınlanan konsept videosundan sonra yeni seri akıllı telefonların özelliklerinin hakkında belli olan birkaç püf noktadan da bahsedelim. Note 8 akıllı telefonlarının phablet serilerinden biri olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Phablet modeli olması nedeniyle telefonların yine serinin diğer modellerinde olduğu gibi çok amaçlı bir kullanıma sahip olması bekleniyor.

Özellikle Note 8 modelinde akıllı kalem yeteneklerinin beklenen seviyelerin çok daha üzerinde olacağını söyleyebiliriz. Sistemsel olarak neler kullanılacak? Samsung yine kendi işlemcilerini mi tercih edecek? Samsung’un yeni akıllı telefon modelinde yine İris teknolojisi gibi bir ilke imza atılacak mı? Tüm bu soruların ise cevapları net değil. Bunlar için Samsung’u beklemek gerekecek.