Note 8

Note 8 için Yepyeni Konsept Videosu Yayınlandı

Note 8 akıllı telefonlarının konsept videoları ortaya çıktı. Yayınlanan yeni konsept videolarından sonra yeni seri akıllı telefonların tasarımları da ortaya çıkmış oldu. İşte yeni Note için düşünülen tasarımlar.

Bir süredir yeni seri amiral gemisi akıllı telefonu olarak Note 8 akıllı telefonlarının çıkış yapması bekleniyor. Muhtemelen yaz sonuna doğru tanıtılması beklenen yeni seri akıllı telefonların özelliklerinin ise bir hayli yüksek olması bekleniyor. Note 7 modelinden de Galaxy S8 modellerinden de yüksek bir sisteme sahip olması beklenen Note 8 akıllı telefonlarının, tasarım kısmında da bir hayli değişiklik yapılması planlanıyor.

Sürekli yeni telefonlara ait olduğu belirtilen görsellerin yayınlanmasıyla beraber beklenen tasarımlarında genel olarak şekillenmeye başladığını gördük. Tam ekran ve kavisli kenarlar kullanacağı, ön kısmının tamamen ekrandan oluşacağı düşünülen akıllı telefonların şimdi ise konsept videoları yayınlanmaya başladı. Bu kez konsept videolarında yer alan detaylar düşünülen tasarımları destekler nitelikte.

Note 8 Tasarım ve Teknik Özellik Beklentileri

Yeni seri akıllı telefonların konsept videolarının yayınlanmasının ardından teknik özellik beklentileri konusunda da yeni detaylar bir kez daha gündeme geldi. Teknik özellikler kısmında iddialara göre Galaxy S8 serisinde gördüğümüz işlemci modellerini göreceğiz. Bunun yanı sıra telefonların 6 GB RAM belleğe kadar yükseltilmiş RAM belleklerini göreceğiz.

https://youtu.be/YgQKR1AF0IM

Ayrıca çift arka kamera ve daha yüksek çözünürlüklü ekranlar dikkat çekecek. Henüz konu hakkında başka bir detay görememiş olsak da yeni modellerin ekranlarının de şimdiye kadarki en başarılı ekranlar olması bekleniyor. Yayınlanan konsept videosuna bakacak olursak telefonların tasarım konusunda ise çok daha başarılı olacağı görülüyor.

Minimum seviyede tuş kullanımı yapıldığı görülen konsept çalışmasında. Telefon neredeyse tamamen ekrandan oluşacak. Note 8 arka kısmının ise cam kaplama kullanılacağı ve çift arka kamera kullanımı yapılacağı görülüyor. Yeni modelin çok daha başarılı bir tasarıma sahip olduğunu ortaya koyan konsept videosu ne kadar doğruyu yansıtacak bilinmez ama şimdilik Samsung hayranlarını sevindirecek bir telefon geleceği kesin.