Nokia 9 1

Nokia’nın Dönüm Noktası Mobil Dünya Kongresi Olacak!

MWC 26 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşecek. Bir çok markanın yeni akıllı telefonlarını tanıtmasını beklediğimiz; özellikle Samsung’un yeni amiral gemisi modeli olacak olan Galazy S9 ve Galaxy S9 plus modellerini tanıtacağı etkinlik öncesinde, HMD Global’de Nokia 9 ve diğer cihazlarını tanıtacak.

HMD Global‘in paylaştığı davetiyenin tarihi 25 Şubat, dolayısı ile MWC öncesinde, Nokia 9 ve daha fazlasının HMD Global duyurulması bekleniyor.
Nokia‘nın hangi ürünlerinin tanıtımı ile ilgili bir bilgi yer almasa da, son dönemlerde üzerine çok konuşulan Nokia 9‘un tanıtılması muhtemel olduğu düşünüyorum.

HMD Global Nokia Davetiye

HMD Global‘in CEO’su Juho Sarvikas‘ın Twitter post’unda: “Fazla ses vermediğim için kusura bakmayın. MWC 2018’i planlamakla çok meşgulüm. Lütfen muhteşem olmasını bekleyin” açıklaması da MWC‘ ye ne kadar önem verildiğini kanıtlar nitelikte.


Aynı zamanda HMD Global‘in, Nokia 6 ile Nokia 4’ü de tanıtması bekleniyor. Günümüz modern tasarım anlayışına sahip cihazlar olmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonları hep birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz.