snapdragon 8151 1

Nokia’dan Snapdragon 835 kullanan iki cihaz gelecek!

Nokia, piyasadaki dengeleri bozmaya kararlı. İşte detaylar!

Çok uzun bir aradan sonra yenilenen bir ekiple birlikte mobil sektöre geri dönen Nokia, kısa süre önce MWC 2017 ile beraber büyük ilgi görmüştü. Kısa süre önce nokia modeli ile karşımıza çıkan marka, MWC’de 4 yeni cihazı tanıtmıştı. Cihazlardan biri ise yenilenen 3310’du.

Elbette 3310 tam olarak beklediğimiz gibi olmadı desek doğru olacaktır. Bunun yanı sıra MWC’de tanıtılan diğer bir Nokia cihazları ise giriş ve orta seviyeye hitap ediyordu. Ancak Nokia son adımı atmış değil.

nokia bu sene iki snapdragon 835 li telefon tanitacak 1488915435

MWC 2017’de amiral gemi modeli olan Nokia 8’i görmeyi bekledik ancak göremedik. Bu bakımdan Nokia 8 kendini göstermemiş olsa bile, marka bu cihaz için çok fazla iddialı geliyor.Aslında cihazın özelliklerine göre Nokia’yı desteklememek mümkün değil. Çünkü Qualcomm’un yeni çipseti olan Snapdragon 835 modeli bir gerçek.

Çin’den gelen sızıntı bilgilerden yola çıkarsak, Nokia yıl içerisinde Snapdragon 835 işlemcisini kullanan iki farklı model ile gelecek. Ayrıca Galaxy S8 modelide bu işlemci ile gelecek. Bakalım Nokia ve Samsung arasında rekabet nasıl olacak bekleyip göreceğiz.