Nokia-7

Nokia Yeni Modeli 7 Plus’ı MWC’18 de Tanıtabilir!

Son dönemlerde büyük bir çıkış yakalayan Nokia’nın yeni modellerinin ardı arkası kesilmiyor. Nokia yeni modeli Nokia 7 Plus ne zaman çıkacak?

Bir zamanların efsane telefon markası olan Nokia son yıllardaki farklı konsepti ile yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Firma MWC 2018’de müthiş bir tanıtım yapacağını söyleyerek büyük merak uyandırdı ve çeşitli sızıntılar yavaştan ortalıkta dolaşmaya başladı.

Son sızıntılara göre Nokia 7 Plus benchmark testi ortaya çıktı. Ortaya sunulan testin doğruluk payının oldukça yüksek olduğu tahmin ediliyor.

nokia-7-plus-benchmark

Nokia 7 Plus mı Geliyor?

Sızdırılan testte yer alan bilgilere göre Nokia’nın son modelinde Snapdragon 660 işlemci bulunuyor. Bu işlemcinin yanı sıra akıllı telefonda 4 GB Ram bellek bulunurken 64 GB hafızaya sahip olması tahmin ediliyor.

Modelin Android 8.0 işletim sistemine sahip olacağı da gelen diğer bilgiler arasında. Testte bu tür bilgilere yer verilirken telefonun ekran boyutu ve çözünürlüğü hakkında herhangi bir detay yer almıyor. Telefonun MWC 2018’de resmi olarak tanıtılması bekleniyor.