Nokia RX-100

Nokia RX-100 Koduyla İptal Edilen Telefon Görüldü

İptal edilen Nokia RX-100 akıllı telefonları ortaya çıktı. Nokia RX-100 akıllı telefonlarında nasıl detaylar bulunuyordu. Ortaya çıkan değişikliklerde dikkat çeken detaylar neler? Görsellerde nasıl bir telefon görülüyor? İşte tüm bu soruların cevabı.

Nokia akıllı telefonlarının son dönemde şekil değiştirdiğini söylemek yanlış olmaz. HMD Global sonrasında adeta marka bitti derken yeniden geri döndü. Öncelikle Nokia 6 modeliyle beraber sadece saatler içerisinde stoklarını tüketen marka, daha sonra ise Nokia 5 ve Nokia 3 serileriyle bu başarısını devam ettirmeyi başarmıştı.

Artık yeniden kendisini kanıtlayan markanın son olarak ise amiral gemisi modelleri konuşulmaya başlandı. Herkes 8 GB RAM bellek miktarı olan ve Snapdragon 835 serisine sahip olan akıllı telefonları yani Nokia 9 serisini beklerken son olarak ise markanın iptal edildiği belirtilen yeni bir telefonu ortaya çıktı. Nokia RX-100 kod adıyla yayınlanacakken iptal edilen akıllı telefonların şimdi ise yeni görüntüleri ortaya çıktı. Modelin Nokia’nın özel serilerinden biri olacağı düşünülürken yeni seri akıllı telefonların iptal edildiği ise şimdilerde ortaya çıkan görsellerle kesinlik kazanmış oldu.

Nokia RX-100

Nokia RX-100 Nasıl Özelliklere Sahip Olacaktı?

Telefonların çıkış tarihinin 2012 olacağı konuşuluyordu. Fakat Nokia’nın işlerinin kötü gitmesi ve telefonların ilgi görmeyeceğinin düşünülmesiyle beraber modelin iptal olduğu belirtiliyor. Şimdi yayınlanan yeni görsellere bakacak olursak Nokia RX-100 akıllı telefon modelinin klavyeli bir seri olduğu görülüyor. Görsellere göre akıllı telefonların ana ekranının altında BlackBerry akıllı telefonlarında gördüğümüz klavye sistemi yer alıyor. Fiziksel klavyenin bulunduğu bir model olması zaten Nokia’nın bu seride beklenen ilgiyi göremeyeceğini gösteriyor.

Bunun dışında Nokia RX-100 akıllı telefonlarında ekran kısmında da değişiklikler yapmayı planladığını görüyoruz. Bellek kısmında 2 GB RAM bellek barındıracağı görülen akıllı telefonun işlemci kısmında nasıl bir model kullanılacağı ise ortaya çıkmadı. Yayınlanan görsellerinde ayrıca Windows işletim sistemiyle çalışacağı görülen akıllı telefonun daha ne gibi değişiklikleri olacağı konusunda ise net bir bilgi yok. Bundan sonrada Nokia RX-100 serisi için yeni bilgilerin ortaya çıkmayacağı düşünülüyor. Ayrıca son bir detay olarak telefonların seri üretime tam başlayacağı sırada iptal olduğunu bu nedenle seri üretime de geçmediğini ekleyelim.