5427687ab64678446aaf70a2ce9627f0ff0bb278 1

Nokia Edge Konsepti Görüldü

Nokia’nın geri dönüşü ile beraber markanın geleceğine dair beklentiler her geçen gün artmakta. İşte karşınızda yeni bir konsept: Nokia Edge.

Nokia piyasaya yeni gelmesine rağmen eskinin efsanevi cihazıyla oldukça fazla tanınmıştı. Şimdi ise eski günlerini özleyen marka dikkat çekmek adına 3310’un yenilenmiş halini bizlere sundu. Hatta yeni telefonu tüm stokları bitirdiğine dair söylentiler bile var.

Yeni gözler ise nokia 3,5 ve 6 olarak beklenmedik olsa bile, Samsung gibi orta seviye cihaz pazarına hitap edecek durumda. Özellikle söylemek gerekirse Nokia 6 çok fazla beğenildi. Firmanın geleceğine yönelik bazı sinyaller ise alındı. Fakat rakip firmaların hamleleride çok önemli.

Gövde Gösterisi Nerede Olacak?

İlk olarak belirtmemiz gerekirse, Nokia bende varım dedikten sonra bazı cihazlarını çıkarmış olsa bile diğer cihazları üzerinde çalışmalarına tam gaz devam edecek bir firmadır. Şuan için amiral gemi modleinin çerçevesiz ve kavisli bir ekran ile geleceği iddia ediliyor.

Videoda gördüğünüz cihaz 5.7 inç 2K çözünürlüğünde Gorilla Glass 5 ile korunan AMOLED ekrana, retina tarayıcılı 12MP ön kamera ve 4K video kaydı yapabilen 24MP’lik arka kameraya sahip. İşlemci olarak 4 çekirdekli bir Sanpdragon modelinin yeterli olacağı konsept Android 7.0 Nougat ile çalışıyor.

https://youtu.be/zXKpkQNyNAo