Nokia Android 1 e1498139735686 1

Nokia Android Telefonların Satışı için Detaylar Belli oldu

Android modellerle beraber geri dönen Nokia, şimdilerde ülkemizde satışa çıkmaya hazırlanıyor. Ülkemiz için satış fiyatları da belli olan telefonların, ülkemiz satış durumu da netlik kazamaya başladı. Peki Nokia Android serileri ülkemizde nasıl satılacak? İşte detaylar.

HMD Global ile Vodafone Türkiye arasında yeni bir anlaşma teknoloji dünyasında gündem oldu. İki firma arasında yapılan yeni anlaşmayla beraber yeni Nokia modellerinin Türkiye’de de satışa çıkacağı konuşuluyordu. Uzun süredir konuşulan yeni anlaşmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Öncelikle ülkemizde satılacak olan modellerin Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve yeni Nokia 3310 olacağını belirtelim. Bu modellerin geleceğinin açıklanmasının ardından satış detayları da ortaya çıkmış durumda. Yapılan anlaşmanın detaylarına geçelim.

Nokia Android Modelleri Sadece Vodafone Mağazalarında

Yapılan anlaşmalarla beraber yeni Nokia Android akıllı telefonların Vodafone mağazalarında satışa çıkacağı belirtildi. Vodafone ve HMD Global arasında yapılan anlaşma gereğince Nokia Android serileri ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone mağazalarında satışta olacak. Bir nevi operatör devi yeni modelleri ülkemize taşımış olacak. Nokia Android akıllı telefonların 3 aylık süreç içerisinde sadece bu mağazalarda yer alacağının açıklanmasıyla beraber yeni haberlerde verildi. Paylaşılan detaylara göre telefonlar kampanyalarla beraber gelecek.

Nokia Android

Çok üstün özellikleri olmamasına karşın fiyatlarının makul olmasıyla epey bir tercih edileceği düşünülen yeni seri akıllı telefonların, hat üzerinden belli kampanyalarla beraber geleceği belirtiliyor. Fakat şu an için bu kampanyaların detayları belirlenmiş değil. Telefonların satışa net olarak çıktığında bu kampanyaların da açıklanacağı belirtiliyor.

Tabi ki Vodafone kullanıcılarına farklı ayrıcalıklar sunulacağı belirtiliyor. Bunun dışında yeni serilerin aksesuarları da yine aynı mağazalar üzerinden satışa çıkacak. Aksesuar konusunda da desteği kısa süre sonra açıklanacak olan Nokia Android serilerinin tüm detaylarını satış açıklamalarında öğrenmemiz mümkün olacak. Nokia Android telefonların fiyatları için yapılan açıklama ise şu şekilde.

Nokia 3: 950 TL

Nokia 5: 1150 TL

Nokia 6: 1350 TL

Her üç modelinde fiyatlarında aksesuar tercihlerine göre mini değişimler olabileceğini belirtelim. Buna satış durumlarında yapılacak farklı fiyat uygulamaları da dahil edilebilir.