nokia 9 1

Nokia 9’un Yeni Görselleri Ortaya Çıktı!

Artık günümüzde yeni modeller çıkmadan önce sızıntı haberi gelmeden olmuyor 🙂

Bu seriye Nokia’nın yeni amiral gemisi olan Nokia 9’da katıldı. Nokia 9’un geçtiğimiz günlerde de sızıntı haberleri çıkmıştı. Bugün ise bir görsel daha ortaya çıktı.

Nokia 9’un kapak görseli sızdı!

Çin’in sızıntı haberleri ile ünlü olan Weibo’da paylaşılan arka kapak görüntüsünün Nokia 9’a ait olduğu iddaa edildi. Bu görüntü şayet gerçek ise Nokia 9’un 5.5inç bir ekrana sahip olacağı ve arka tarafında çift Kamera altında yer alan parmak izi tarayıcısı ile geleceği aşağıda yer alan görselde görebileceğiniz gibi kesinleşmiş oldu.

Nokia 9 sızıntı Kapak

Daha Önce Nokia 9’un Tasarımının Böyle olacağı İddaa Edilmişti

Nokia 9’un Beklenen Özellikleri

GFXBench testinde ortaya çıkan detaylara dayanarak Nokia 9’da beklenen özellikler şu şekilde.

Android işletim sistemi ile gelecek olan Nokia 9’da 8 çekirdekli 2,4 GHz Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 grafik işlemcisi, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza kullanılcağı düşünülüyor. QHD çözünürlüklü 5,3 inçlik AMOLED ekranlı telefonda Zeiss imzalı 12 megapiksel çift arka kamera bulunacak. 4K video kaydı yeteneğine sahip olacak olan çift arka kameraya 12 megapiksel ön kamera eşlik edecek.

Nokia 9’un Fiyatı Ne Olacak

Satış fiyatı 600 euro olacağı konuşulan Nokia 9, son gelen bilgilere göre 520 eurodan kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtiliyor.