teknoekipnokia9 1

Nokia 9’un görselleri ve özellikleri sızdırıldı

Nokia’nın çok uzun zamandır gündemde yer alan Nokia 9 modeline ait olduğu söylenen bazı görseller kısa süre önce sızdırıldı.

Nokia 9 hakkında HDM’nin amiral gemi cihazı olacağı iddia edilirken, cihaz hakkında resmi bilgilerin henüz daha gelmediğini belirtelim. Ancak çok uzun zamandır mobil platforma ara veren Nokia kısa süre önce geri dönmüş ve bazı cihaz tanıtımları yaparak kullanıcılarını yeniden sevindirmişti. Hatta geçmiş günlerde Fransız canlı yayını sırasında etrafı tam olarak net olmayan Nokia 9 prototip görüntüleri ortaya çıkmıştı. Elbette bu durumun cihaz hakkında gelecek sızıntıların önüne geçmesi için düzenlendiğini hepimiz biliyoruz.

nokşa9teknoekipcom

Nokia 9 özellikleri görüldü!

Şimdi ki haber ise cihaz kabı dışında bazı özelliklerin görülüyor olmasıydı. Nokia 9 bu bakımdan çift kamera ile geleceği ve 3.5mm kulaklık girişinin yanı sıra USB-Type- C bağlantısını da sunacak. Sızdırılan görsellerde 5.3 inç Quad HD ekran ve 4GB RAM ile 64GB depolama alanına sahip olan cihazın işlemcisi açıklanmamış olmasına rağmen Snapdragon 835 ile geleceği düşünülüyor. Yani böyle gelmesi şart gibi.

nokia9teknoekip

Cihazın parmak izi okuyucusu ekran butonuna dahil edildiği yönünde. Tüm bunların yanı sıra Android 7.1.1 ile kutusundan çıkacağı söylenen cihazın fiyatına dair henüz bir bilgi yok.

nokia9