nokia 9 pureview 1

Nokia 9 PureView basın görseli sızıntısıyla yeniden karşımızda!

Nokia 9 PureView şimdide karşımıza basın görseli sızıntısıyla geliyor. Nokia‘nın metal çerçeveli ve Android One grubunda yer alan amiral gemi modeli için sızıntılar devam ediyor.

Şirketin 5 kameralı çıkması beklenen telefon tarihi kamera yerleşiminden dolayı defalarca ertelenmişti. Üretim konumunda kamera sorunundan yaşanan aksaklıklardan ötürü 2018 sonu yerine Ocak 2019’a kadar ertelenmişti. Son gelen basın görseli ise birçok detayı gözler önüne sermeyi başarıyor.

https://twitter.com/evleaks/status/1079552711081816064/

Nokia 9 PureView Basın Görseli

Twitter üzerinden yayınlanan sızıntı babası olarak bilinen Evan Blass, şimdide Nokia’nın yeni modelini sızdırdı. Bu görseller ile akıllı telefonun ince metal çerçevesiyle geleceği ve eğimli bir ekran beklenirken düz bir ekranla gelmesi oldukça şaşırtıyor. Açıkçası Pureview şaşırttı demek daha doğru olacak. Ön panel kısmında ise ekran çentiği yer almıyor. Arka kısımda ise beş kameralı bir görünüm mevcut. Ama daha önceki sızıntılardan alışık olduğumuz kesin.

Arka kısımda beklenen parmak izi okuyucusu, beş kameradan dolayı ön kısma alınıyor. HDM Global 6 inç olması beklenen ekranın üzerine parmak izini yerleştirecek. Son olarak ise 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunan telefonun resmi tanıtımına az bir süre kaldığını belirtelim.