nokia 8 1

Nokia 8 Pro’nun özellikleri sızdırıldı

Nokia 8 Pro’nun özelliklerini gösteren bir görsel sızdırıldı. Görsel, Nokia’nın yeni modelinin son derece güçlü donanımsal özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MWC 2018 etkinliğinin en çok dikkat çeken katılımcılarından birisi olan Nokia, etkinlikte oldukça güçlü modeller tanıtmış olmasına rağmen senenin asıl “bombasını” üçüncü çeyreğe saklıyor. Daha önceden paylaşılan bilgilere göre yeni Snapdragon 845 işlemciyi kullanacak Nokia 8 Pro, paylaşılan bir görselle bir kez daha gündeme geldi.

Akıllı telefonun önemli donanımsal özelliklerini barındıran bu görsel, cihazın söylentilerde olduğu gibi Snapdragon 845’ten güç alacağını gösteriyor. İşte cihazın tüm özellikleri ve görsel:

Nokia 8 Pro özellikler

Qualcomm Snapdragon 845 işlemci

6.01 inç ekran boyutu, 2160 x 1080 ekran çözünürlüğü

6/8 GB RAM, 64/128 GB depolama alanı

16 MP + 16 MP arka kamera, 13 MP ön kamera

4000 mAh batarya kapasitesi (USB C girişi)

Kablosuz şarj özelliği

Android 8.0 Oreo işletim sistemi

nokia 8 flagship product photos hero 4

 

Cihazın paylaşılan özellikleri şimdilik bunlarla sınırlı. Akıllı telefonla veya bu görselle ilgili herhangi bir açıklama paylaşılmadı, ancak özelliklerin gayet iyi olduğu söylenebilir. Maalesef cihazlardan aylar önce paylaşılan özelliklerin doğruluk payına sahip olmadığını görüyoruz. Ancak kesin bir bilgi paylaşılmadan yorum yapmak mümkün değil.