Nokia 8 Ozellikleri Cikis Tarihi ve Fiyati Belli Oldu 1

Nokia 8 Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

Nokia, efsane şekilde geri dönmüş ve geri dönüşünü Nokia 3, 5 ve 6 modelleriyle kutlarken en çok merak edilen Nokia 8 modeli 31 Temmuz’da kullanıcı karşısına çıkacak. İşte Nokia 8 hakkında her şey!

Kısa süre önce WinFuture Nokia‘nın yeni amiral gemi modeli olan Nokia 8 için yeni detayları paylaştı. Çift kamera özelliğiyle gelecek olan cihazın oldukça üstün özelliklere sahip olacağı belirtildi. Yeni akıllı telefonun 31 Temmuzda tanıtılacağı ve iddialara göre 580 dolar civarında olması bekleniyor. Yeniden Android pazarına giri yapan Nokia’nın yeni telefon özellikleri ise şöyle olacak.

Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinin kullanılacağı Nokia 8‘de 4GB RAM ve çift SIM kart desteği yer alacak. Depolama alanında ise 64GB dahili hafıza ile kullanıcı karşısına çıkacak olan Nokia 8’de Quad HD (1440 x 2560 piksel) 5.3 inç ekran yer alıyor. ayrıca Zeiss etiketine sahip çift kameranın olması beklenen yenilikler arasında. Renk seçeneklerine baktığımızda ise dört farklı renkle gelmesi beklenen cihazın mavi, altın mavi, çelik ve altın bakır renkleriyle gelmesi iddia ediliyor.

Nokia 8 Özellikleri Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Nokia 8 Fiyatı ve Çıkış Tarihi!

Yeni Nokia 8, 31 Temmuz’da tanıtılacak ve Avrupa’da 580-590 Euro arasında satışa çıkarken, ABD fiyatı ise 580-595 dolar arasında olması bekleniyor. Oldukça yüksek özelliklere sahip olan yeni cihaz kullanıcıyı tatmin edecek gibi duruyor.