nokia
nokia

Nokia 8.1 Plus 3D Tasarımıyla Görüldü! [Video]

Nokia 8.1 Plus’ın tasarımını üç boyutlu gösteren bir yeni video yayınlandı. Infinity-O ekran ile görülen akıllı telefon dikkat çekmeye şimdiden başardı.

2018 yılı, ekran/gövde oranını arttırmak için tüm firmalar çerçevelerini geride bıraktı diyebiliriz. Artık çentikli tasarımları tercih eden üreticiler, 2019 yılı içerisinde Mi Mix 3 gibi kızaklı akıllı telefonlarını arttırmayı planlıyor. Fakat Samsung, SDC 2018’de tanıttığı Infinity-O ekran tasarımı ile yeni bir trend başlatmış gibi görünüyor.Şimdiye dek Samsung Galaxy A8s, Nova 4 ve V20 model akıllı telefonların ön kamerası ekranın içine gömülü ve Infinity-O ekran tasarımını gösteriyor.

Nokia 8.1 Plus Konsept Tasarımı 3D’li Görüldü!

Ayrıca sızıntılara göre Motorola P40 da Infinity-O ekran tasarımına sahip olacak. Bu tasarım bu kadar popülerleşmişken Nokia’nın geride kalmasını bekleyemeyiz. Nokia bu bakımdan işlerine son gaz devam ettiğini kanıtlıyor.Son gelen sızıntılara göre 8.1 Plus, ön kamerayı ekrana gömecek ve çok yüksek bir ekran gövde oranı sunacak. OneLeaks-91mobiles ortaklığı ile üç boyutlu Nokia 8.1 Plus çizimleri, ortaya çıkıyor.

Sizlerinde aşağıda görebileceği gibi Nokia 8.1 Plus, 6.22 inçlik büyük ekrana sahip olarak gelecek. Sol üst köşede ise küçük bir delik, ön kameranın çerçeve yerinden ziyade ekrana gömülü olması bekleniyor.