Nokia 3310

Nokia 3310 Türkiye Fiyatı Netlik Kazandı

Merakla beklenen yeni seri Nokia 3310 akıllı telefonları sonunda ülkemizde satışa çıktı. Yeni seri cep telefonlarının satışa çıkmasıyla beraber telefonların ülkemiz fiyatı da kesinlik kazanmış oldu. İşte yeni seri cep telefonları için tüm satış detayları ve fiyat bilgisi.

Nokia, şimdilerde varoluş mücadelesi veren firmalardan biri olarak değerlendiriliyor. HMD Global sonrasında yeniden akıllı telefon dünyasına geri dönüş yapan Nokia’nın, ilk olarak Nokia 6 modelleri satışa çıkmıştı. Hemen arkasından Nokia 3 ve Nokia 5 modellerini gördük. Akıllı telefonları bit yana dursun markanın bu alanda eski serilerini yenileyip tekrar satışa çıkaracağı da belirtilmişti.

Bu noktada ilk hamle ise Nokia 3310 modeli oldu. İlk çıkış yaptığı yıllarda cep telefonları arasında en popüler modellerden biri olan Nokia 3310 serisinin yenilenmiş modeli olarak aynı isimle tanıtılan yeni Nokia 3310 cep telefonlarının da tanıtımı bir hayli ilgi çekmişti.

Epey bir ilgi gören yeni seri cep telefonlarının İngiltere’de satışa çıkacağı da belirtilmişti. Son dönem akıllı telefonlarına göre çok daha basit özellikleri bulunan yeni serinin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı ise merak konusu olmuştu. Şimdi ise beklenen haber geldi ve yeni cep telefon modeli ülkemizde de satışa çıktı.

Nokia 3310

Yeni Nokia 3310 Ne Kadar Fiyatla Satılacak?

Dev alışveriş sitelerinde satışa çıkan yeni seri cep telefonlarının fiyatı içinde en net açıklama gelmiş oldu. Yeni Nokia 3310 modelinin fiyatının 549 TL olduğu açıklandı. Hepsiburada üzerinde satışa çıkan yeni seri cep telefonlarının renk seçenekleri ve taksit durumlarına kadar hemen her bilgisi de öğrenildi. İlk aşamada Sarı, Lacivert ve Kırmızı renk seçenekleriyle satışa çıkan akıllı telefonların kapasitesinin ise 16 MB olarak sunulduğu görülüyor.

Resmi garantili olarak gelen yeni seri Nokia 3310 cep telefonlarının tam anlamıyla bir akıllı telefon modeli olmadığını da belirtmek gerekiyor. Sadece internet tarayıcısı kullanabileceği belirtilen telefonların, Symbian işletim sistemiyle beraber geldiğini de belirtelim. Ülkemizde ne kadar ilgi görecek bilinmez ama durum değerlendirildiğinde 549 TL gibi bir fiyatın biraz yüksek bir rakam olduğunu söyleyebiliriz.