Nokia 2 FCC sertifikasyonu sirasinda goruldu11

Nokia 2 FCC sertifikasyonu sırasında görüldü

Nokia’nın yeni telefonu olan Nokia 2’nin fotoğrafları kısa süre önce internet ortamında görüldü.

Çok uzun zaman sonra akıllı telefon sektörüne geri dönen Nokia, kendinden emin adımlar atarak yoluna devam etmekte. Nokia 8 isminde yeni akıllı telefonundan sonra Nokia 2 isminde gelecek olan yeni cihazıyla dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başarıyor. Şimdi de Nokia 2’ye ait fotoğraflar görüldü.

Nokia’nın yeni model akıllı telefonu olan Nokia 2, kısa süre önce FCC sertifikasyonu sırasında görüldü. TA-1029 model numarasıyla kendini gösteren Nokia 2’nin birçok özelliği de beraber görülmüş oldu. Cihazın ilk fotoğraflarına bakıldığında yeni telefonda polikarbon bir malzemenin yer aldığı fark ediliyor. Nokia 2 tasarım olarak da iddialı bir şekilde geliyor.

Nokia’nın teknik özelliklerine baktığımızda ise eksik olan özellik parmak izi okuyucusu oluyor. Cihazda yer alan işlemcinin Snapdragon 212 olduğu ise hemen belli oluyor.

Nokia 2’de 1 GB RAM yer alırken 8 GB depolama alanına sahip. Bluetooth 4.1 standartını barındıran cihazın ekranı henüz açıklanmamış olsa bile 4.7 inç veya 5 inç olarak gelmesi bekleniyor.

Fiyat konusuna baktığımızda yaklaşık olarak 100 dolar altında gelmesi bekleniyor ancak ilerleyen günlerde yeni sızıntılarla daha fazla netlik kazanacağı kesin.

Nokia 2 FCC sertifikasyonu sırasında görüldü Nokia 2 FCC sertifikasyonu sırasında görüldü1