nokia 2 1 1 840x473 1

Nokia 2 dayanıklılık testinde yakılmaya, çizilmeye, bükülmeye dayandı! [Video]

YouTube’un en popüler kanallarından birisi olan JerryRigEverything, Nokia’nın yeni bütçe dostu modeli Nokia 2’ye zorlu bir dayanıklılık testi yaptı. Akıllı telefon, ucuz fiyatına rağmen dayanıklılığıyla Nokia’ya yaraşır bir şekilde testi tamamladı. Videoyu haberimizden izleyebilirsiniz.

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 2, yaptığı dayanıklılık testleriyle milyonlarca internet kullanıcısı tarafından izlenen JerryRigEverything’in zorlu testlerinden birisine tabi tutuldu. ABD’de ve birkaç ülkede yaklaşık 100 dolara satışa sunulan bütçe dostu akıllı telefon, metal kaplamasıyla Jerry’nin (kanal sahibi) keskin ve delici test aletlerine son derece iyi bir şekilde karşı koymayı başardı. İşte akıllı telefonun yanma, bükülme, çizilme testi:

https://youtu.be/zrKYRM6iFh0

Jerry, videonun başında Nokia 2’nin bu sene test ettiği son akıllı telefon olacağından ve kendi test sonuçlarına göre senenin en dayanıklı telefonunu (ve diğer kategorilerdeki birincileri) seçeceğinden bahsediyor. Bu videoyu da daha iyi bir akıllı telefon seçimi yapabilmeniz adına sizlerle paylaşacağız.