Nike PG-2

Nike, PlayStation temalı yeni ayakkabılarını tanıttı

Nike, Sony’nin oyun konsolu PlayStation temalı yeni ayakkabılarını resmi olarak satışa sunuyor. Ayakkabının tanıtım videosunu, ilginç tasarımına gelen yorumları ve satış fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Nike, PlayStation’dan ilham alınarak üretilen yeni spor ayakkabılarını tanıttı. PG-2 olarak isimlendirilen bu ayakkabılar, PlayStation’ın yıllardır alıştığımız tasarımına dair birçok detayı üzerinde barındırıyor. En gelişmiş ayakkabı teknolojisini milyonlarca kişiye hitap eden oyun konsoluyla ortak noktada buluşturan ayakkabı, tanıtım videosunun yayımlanmasının ardından internet kullanıcılarından da son derece olumlu tepkiler aldı. İşte tanıtım videosu ve ayakkabı hakkındaki ilk yorumlar:

https://youtu.be/yjNXVkWhXkc

https://twitter.com/MarkMan23/status/954842660107313152

https://twitter.com/Itsamichael/status/954844066595745792

Oklahoma City Thunder’da oynayan Paul George için özel olarak tasarlanmış ayakkabılar, ön kısmında iki adet ışıklı logo barındırıyor. Bu logolardan birisi PlayStation’ı, diğeri ise Paul’u temsil ediyor. Nike tarafından paylaşılan bilgilere göre ışıklar sürekli olarak yandığı, yanıp söndüğü ve yanmadığı 3 farklı moda sahip. Işıklar, ayakkabının içerisinde değiştirilebilen pil ile çalışıyor.

Ayakkabıda dikkat çeken bir diğer detay da arka kısmında bulunan barkod. Ayakkabı sahipleri tarafından okutulabilen bu barkod, PlayStation 4’te Paul George temasını ücretsiz olarak kullanıma sunuyor.

PG-2’nin 10 Şubat tarihinde satışa sunulacağı ve 110 dolar fiyata sahip olacağı açıklandı. İlk tepkilere bakacak olursak tükeneceğini söyleyebiliriz.