Nike Air VaporMax watch bands

Nike Air VaporMax Serisine Özel Apple Watch Bantları Satışta

Nike ve Apple iş birliğinin yeni bir ortaklığı ortaya çıktı. Teknoloji devi Apple’ın spor tasarımlarıyla birleşmesini sağlayan Nike, bu kez Apple Watch serisi için özel üretim serisini piyasaya sürdü. Nike Air VaporMax Flyknit ayakkabıları için yapılan özel çalışmada Nike, Apple Watch için ayakkabılarıyla birebir uyumlu yeni Apple Watch kordonlarını tanıttı. İşte detaylar.

Her ne kadar bir spor markası olsa da teknoloji dünyasına en yakın olan markalardan birisinin Nike olduğunu biliyoruz. Son dönemde en başarılı markalardan biri olarak değerlendirilen Nike’ın bu alanda ortaklığa gittiği marka ise teknoloji devi Apple olmuştu.

Nike Air VaporMax watch bands

İlk olarak sadece yenilenmiş saat tasarımlarıyla Apple Watch akıllı saatlerinde kendisini gösteren markanın, daha sonra Apple Watch için sınırlı sayıda yeni tasarım ürünleri geliştiren Nike’ın son olarak ise yeni Apple Watch çalışmaları ortaya çıktı. Markanın bu kez Nike Air VaporMax Flyknit olarak bilinen en lüks ayakkabı modelleri için özel bir Apple Watch konseptine gittiği belirtildi. Doğrudan satışa sunulan yeni Nike Air VaporMax Flyknit kordonlarının özellikleriyse sporcuların epey bir beğenisini kazanacak gibi.

Nike Air VaporMax Flyknit Tasarımıyla Birebir

Bu noktada markanın ayakkabılarıyla birebir benzer kordon çalışmaları yaptığını da ekleyelim. Şöyle ki her renk için 4 ayrı şekilde özel olarak geliştirilen yeni Apple Watch bantları, Nike Air VaporMax Flyknit ayakkabı serisi ile bir bütün olarak kullanılacak. Tasarım konusunda ayakkabılarla sağladığı uyum bir yana dursun, yeni Apple Watch kordonlarının kalitesinin de bir hayli yüksek olduğunu görüyoruz. Sporcular ve sporu seven kullanıcıları düşünerek hazırlanan kordonlarda terlemeyi önleyecek sistemler kullanılmış.

Nike Air VaporMax watch bands

Geniş havalandırma deliklerinin yanı sıra kaymaz ve terletmez malzemeden üretilen Nike Air VaporMax Flyknit kordonların, bunun dışında tamamen esnek olduğunu da ekleyelim. Kopma ve deforme olmaya karşı en dayanıklı kordonlardan biri olarak gösterilen ve gündüzden geceye konsepti ile yayınlanan yeni Nike Air VaporMax Flyknit kordonların, fiyatının ise 49 dolar olacağı açıklandı. Ayakkabılarla beraber de satılabileceği belirtilen Apple Watch kordonlarının ayakkabılarla beraber 200 dolar civarında olacağı belirtildi.