spotify
spotify

Nihayet Spotify, Apple Watch’a Geliyor

Apple Watch kullanıcılarının çok uzun süredir merakla beklediği özellik sonunda geliyor. Spotify, Snow adı altında Apple Watch için indirilebilir durumuna geçiş yapıyor. Geçiş ne zaman?

Apple Watch kullanıcılarının çok uzun zamandır neden Spotify uygulamasını kullanamadıklarını sorarken, sonunda açıklama Snowy adlı uygulama üzerinden geldi. Spotify ile anlaştıklarını belirten Snowy, Apple Watch’a Spotify desteği sunacak.

Snoyw açık konuşmak gerekirse Spotty adıyla Apple Watch kullanıcılarına geliyor. Spotify’in eksikliğini gidermeyi amaçlayan uygulama çok uzun zamandır Spotify’in eksikliğini Apple Watch kullanıcıları için giderecek.

İlk olarak Spotify’dan almış oldukları uyarıdan sonra Snowy olarak değiştiren uygulamanın bir diğer hamlesi ise direkt olarak Spotify ile anlaşmaya varabilmek.

Snowy’nin sunacakları hakkında tam olarak bir detay henüz paylaşılmasa bile çevrımdışı müzik dinleme konusunda iPhone ile Apple Watch arasında müzik eşleştirme özelliği gibi bazı özellikler olacak.

Şuan için Snowy hakkında bir çıkış tarihi belli olmasa bile Apple Watch için indirilme netleştiğinde size bilgi aktaracağız.