Netflixin ucretli kullanici sayisi 103.95 milyonu geride birakti

Netflix’in ücretli kullanıcı sayısı 103.95 milyonu geride bıraktı!

Netflix geçtiğimiz dönemlerde hayatımıza girmiş olmasına rağmen çok kısa sürede popülerliğini katlamayı başardı!

Sizlerindee tahmin edebileceği gibi Netflix popülerliğini gündemde yer alarak sürekli arttırmayı başarıyor. İlk gelen verilere göre sunmuş olduğu izleyici deneyimi ve izleyiciye sunduğu basit arayüz ile tam olarak etkilemiş durumda. Abone sayısını her geçen gün arttırmayı başaran Netflix son verilere göre hedefleri çoktan aşmış durumda. Netflix çok kısa süre içerisinde hayatımıza giriş yaparak geçmiş aylarda Netflix ücretsiz deneme üyeliklerini tanıtmaya başlamıştı. Ücretsiz üyelik paketlerininde etkisi büyük olurken, kullanıcılar tam bir ay boyunca full şekilde hiçbir ücret ödemeden Netflix platformunu kullanarak istedikleri her şeyi izleyebiliyordu.

Netflix 100 Milyon Üye Baraşını Geçti!

Çok kısa bir süre içerisinde platformuna kayıtlı olan ücretli abonelik sayısı 100 milyonu geçen Netflix bünyesinde barındırmış olduğu TV serisine destek çıkarken, Narcos, Sense 8, Iron ve Fist gibi serileri çatısı altında barındırmaktan kaçmıyor. 2017 yılı verilerini açıklayan platform Nisan ve Haziran ayı içerisinde 5.2 milyon kadar bir artış elde ederek toplam abone sayısını 103.95 milyona kadar arttırdı. Ayrıca bu büyümenin devam ettiğini gelen ilk cümleler arasında.

Netflixin ücretli kullanıcı sayısı 103.95 milyonu geride bıraktı 1

Bir yandan ise platformun açıklamalarında eskiye dönük bazı yayınlara artık pek ilgi gösterilmeyeceği bunun yerine ise yeni programlara daha fazla odaklanarak kullanıcıya yeni ve daha fazla deneyim sunmanın ön plana çıkacağı işaret edildi.