Netflix Rastgele Oynat Ozelligi

Netflix Seri Bölümlerin Rasgele Oynatılmasını Test Ediyor

Netflix rastgele bir parça çalmanıza izin veren bir düğmeyi test ediyor ve akşamınızı mükemmel seriyi aramakla israf etmekten kaçınmak istiyor. Bu sayede akışa geçmek, saf seçimin kararsız kullanıcıları zorlayabilmesi için büyük bir dezavantaja sahip olacak.

Basit ve Eğlenceli Bir Şekilde Rastgele Oynatabilirsiniz

TV açıldı ve sevdiğiniz bir dizinin rastgele bir bölümü oldu. Değerli zamanınızla ne yapacağınıza karar vermek zorunda kalmadan basit bir eğlence ile rastgele oynatılmasına izin verebileceksiniz.

Bu, yayın sağlayıcıların yaygın kullanımı nedeniyle temelde değişmiştir. Çalışan programı izlemek yerine, diziler baştan sona doğru sırayla oynatılır.

Netflix Rastgele Oynatma

Özellik Halen Test Ediliyor

Netflix şimdi birden fazla TV şovundan seçilen rastgele bir bölümü çalan bir özelliği test ediyor. Bu nedenle, bir dizi arkadaşınızı izlemek veya bir filmi yeniden izlemek durumundaysanız, ancak belirli bir tanesine karar vermek istemezseniz, yarım saatlik eğlencenizi almayı daha kolay bulacaksınız.

Netflix, bu özelliği halen denemektedir. Bu özelliğin ne zaman çıkacağı henüz belli değil. İleri ki günlerde bu özellik hakkında daha detaylı bilgiler ortaya çıkacaktır.

ABD şirketi Netflix 1997 yılında kuruldu ve dizi ve film kiralama ve üretimi ile uğraşmaktadır. Netflix başlangıçta, 2007’de akış işine başlamadan önce DVD’leri ve Blu-ışınları gönderen tamamen çevrimiçi bir video mağazasıydı. O zamandan beri, şirket dünya çapında yalnızca 7.000’den 75 milyon müşteriye ulaştı.