Netflix Yeni Mod 1
Mandatory Credit: Photo by Isopix/REX/Shutterstock (10184354a) Illustration of the video streaming company Netflix. Logo Netflix on the keyboard of a remote control in front of a TV. Netflix, Belgium - 01 Apr 2019

Netflix, Masaüstü İçin Resim İçinde Bir Mod Alabilir

Netflix, akışta daha üretken olabilmenizi isteyip istememenize rağmen, belirli kullanıcılara deneme şansı veriyor. Bugünün erken saatlerinde, popüler akış hizmetinin masaüstü bilgisayarlarda resim içinde resim modunu etkinleştiren bir pop-out’u test ettiğini bildirdi.

Bu özellik sayesinde, kullanıcılar en sevdikleri programları ve filmleri diğer programların ve internet pencerelerinin üzerinde yüzen bir kutuda izleyebilmelidir. Bölünmüş ekran modundan farklı olarak veya tarayıcınızın boyutunu manuel olarak ayarlamanın aksine, açılır pencerede bir arama çubuğu, sayfa sekmeleri veya siyah geniş ekran çubukları yoktur; yalnızca içerik ve çıkmak için bir “x” bulunur.

Netflix Yeni Mod

Netflix Pop-Out Testi

Verimlilik modu” olarak adlandırdığımız şeyi test edebilen kullanıcılardan biriyseniz, ekranın sağ alt kısmında küçük bir resim içinde resim simgesi göreceksiniz. Ne izliyorsanız, yeni bir pencere açmak için tıklayın ve oradan onu yeniden boyutlandırabilir ve yeniden konumlandırabilirsiniz. Altyazılar pencerede görünmüyor. Netflix’in, gösterisini çıkardığı web sayfasının yerini aldığı sayfada Pop-Out Oynatıcısını anlatması:

  • Diğer pencerelerin ve uygulamaların üzerinde dururken çoklu görev
  • Yeniden boyutlandırmak için köşeleri tıklayın ve sürükleyin
  • Kapatmak için, oynatıcıdaki X işaretine, Gözatmaya Dön ya da bu sekmeyi kapatın

Diğer herhangi bir teknoloji şirketi gibi, Netflix de belirli tüketicilere yönelik özellikleri düzenli olarak test eder. Bazıları nihayetinde ürünün yolunu bulur ve diğerleri atılır ve reddedilirken tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale gelir. Resim içinde resim modunun eskisinden biri olacağını umuyoruz.