netflix
netflix

Netflix Abonelik Fiyatlarına Zam Yaptı!

Son bilgilere göre Netflix bütün paketlerde geçerli olacak yeni bir zam kapınızı çalabilir!

Aylık ücretli abonelik sistemine sahip olan film ve dizileri kullanıcılarına sunan tüm dünyanın en büyük medya sağlayıcıları arasında yer alıyor. Netflix fiyatları için yeni bir zam dönemi ise çok yakın. ABD konumlu TV kuruluşu CNBC’nin son haberiyle yeni bir detay verdi. Netflix, abonelik planları kapsamında her üyeliği için %13 ile %18 arasında bir zam yapacak.

Yeni üyelik zamlı, eski üyelik üç ay aynı fiyat!

ABD‘de platformun 8 dolar ücretindeki ilk planı bundan böyle 9 dolar11 dolar olarak bilinen standart paket ise 13 dolar durumunda. 14 dolar olarak gelen özel plan ise 16 dolar civarına yükselmiş durumda. Bu bakımdan sizlerde Netflix‘in planlarından birini kullanıyorsanız, 3 ay sonra felan bu zamdan etkileneceğini belirtelim. Netflix’e yeni üye olacak kişiler ise direk zamlı fiyatlar ile aylık abonelik alabilecek.

Platform’un uygulamış olduğu yeni fiyat politikası, ABD’deki kullanıcıların ABD doları kurundan faturalandırılacağı için onlarca Latin Amerika ülkesinide etkiledi diyebiliriz. Yinede önümüzde ki yılda bir artışın söz konusu olacağı kesin gibi.