Netflix
Netflix

Netflix 3 yıldır kullandığı logosunu değiştirdi!

Netflix tarafından 3 yıl boyunca kullanılan animasyonunu 3 yıl ardından yeniden oluşturdu. En son 2016 yılında olan logosunu şimdi yeniden tasarladı.

Son zamanlarda orijinal yapımların tek tek platformundan kaldırılması sonucu çevreden tepki alan Netflix, şimdi ise yeni giriş görseliyle yeni bir döneme girecek.

Önceki görsel dışında yani klasik ‘N’ harfinin girişi ile başlayan animasyon, daha sonra ise eski animasyon yerine birbirinin içerisine geçmiş olan renklerin oluşturduğu yeni logosu ile karşımıza çıkmaktadır.

Netflix
Netflix

Dikkat çekmek için ya da yeni yaptığı yeni başlangıcı göstermek adına yaptığı bu yenilik bakalım dikkat çekecek mi? Son zamanlarda yayından kaldırılan dizileri yüzünden tepki aldığını belirtelim. Sadece yayından kaldırılan dizi için değil kaldırılması da gündeme gelen diziler için birçok hayranı tarafından tepki aldı. Bu duruma üzülen hayranları ve kaybettiği hayranlarını yapmış olduğu bu yenilikle etkileyeceği konusunda şüpheler var.

İlerleyen zamanlar için kırılan hayranlarının gönlünü almak adına bir yenilik yapıp yapmayacağı merak konusu. Netflix kuruluşundan beri ilk defa geçirmiş olduğu zorlu günleri nasıl atlatacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.