playback 1

Need for Speed: Payback Hızlı ve Öfkeli’den Etkilendi Mi

Need for Speed: Payback’in geçtiğimiz günlerde tanıtıldığını sizler ile paylaşmıştık.

Geçen günlerde paylaştığımız haberimizde de size ilettiğimiz gibi oyunun çıkış tarihi 10 Kasım olacağı da doğrulanmış oldu.

Ghost Games bugün düzenlenen EA Play etkinliğinde Need for Speed: Payback,in tanıtımı sırasında ilk oynanış videosunu oyunseverler ile paylaşarak, bir nebze de olsa merakları gidermiş oldu.

Otomobil yarışları konusunda bir duayen olan Need For Speed bilindiği gibi Arcade oyunlarının önemli bir temsilcisi durumunda. Ghost Games her ne kadar bu oyundan geçtiğimiz dönemlerde istediği etkiyi yakalayamamış olsa da aşağıda izleyebileceğiniz tanıtım videosunda da görebileceğiniz gibi oyunu oynarken sanki Fast And Furious içinde yarışıyormuşsunuz hissiyatı da yaratmıyor değil. Bu bakımdan birazda sanırız oyun geliştiricileri Hızlı ve Öfkeli den de etkilendiklerini söyleyebilir yada Fast And Furious rüzgarını arkalarına almak istediklerini de düşünebiliriz.

E3 2017 halen devam etmekte tabi ki bu konuda yeni haberlerde gelecektir. Ancak sözü daha fazla uzatmadan aşağıda Need for Speed: Payback,in tanıtımı sırasında izletilen video’yu izleyebilirsiniz.

10 Kasım da PC, Playstation 4 ve Xbox One için oyunculara sunulacak olan oyun için yayınlanan tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.