Need for Speed Payback

Need for Speed Payback Görücüye Çıktı

EA Games’in merakla beklenen oyunu Need for Speed Payback sonunda ortaya çıktı. Oyunun resmi duyurusunun yapılmasının ardından seri hakkında ortaya çıkan detaylar neler? Haberimizde.

Need for Speed yarış oyunları denildiği zaman ilk akla gelen yapımlardan biri oluyor. 20 seneyi aşkın bir süredir devam eden haliyle en uzun serilerden biri olan oyunun sürekli yeni versiyonları da gelmeye devam ediyor. Son olarak EA Games’in oyundaki yapıyı değiştirmesinden sonra biraz eleştiriler alan serinin oyuncu kitlesinin de düşmesiyle beraber Need for Speed yeniden oluşum içerisine de girmişti.

Need for Speed son iki senedir eskiye dönüş versiyonlarıyla gündeme gelirken oyunun bu alanda yeni serisi olacak olan Need for Speed Payback yapımı da duyuruldu. Yine eski oyun yapısıyla beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Need for Speed Payback yarış oyununun ne gibi detaylarının olacağı da ilk tanıtımla beraber ortaya çıkmış oldu. Tanıtımdan sonra ayrıca oyunun ne zaman yayınlanacağı da kesinlik kazandı. Tüm bu detaylara daha yakından bakalım.

Need for Speed Payback Çok Daha Aksiyon Dolu

Oyunun sadece tanıtım videosunda bile yapımın tek düze bir yarış oyunu olmayacağı görülüyor. Bunun dışında yapımın aksiyon unsurunun da öne çıkması bekleniyor. Daha aksiyon dolu bir yarış oyunu oluşturacak olan yapımın nasıl özellikleri olacağı ise kesin değil. Need for Speed Payback serisinin yayınlanan bilgilerine göre yapımın hikaye kısmında yine Hızlı ve Öfkeli filminden alıntılar görülecek. Oldukça başarılı bir hikayeyi konu olacak olan oyunun nasıl bir oynanış yapısı olacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

https://youtu.be/kc-OcOduEx0

Henüz ilk açıklamaların yeni yeni yapıldığı Need for Speed Payback serisinin daha ne gibi artı noktalarının olacağı ise ilerleyen dönemlerde gelen bilgilerle ortaya çıkacak. Bunun dışında yapımın çıkış tarihi olarak 10 Kasım tarihinin gösterildiğini de ekleyelim. Need for Speed Payback oyununun bu tarihten sonra ise hem bilgisayar hem PS4 hem de XBOX One konsolları için yayınlanacağı da açıklandı. Oyunun daha detaylı tanıtımlarını ve sistemlerini merakla beklemekteyiz. Şu an için tanıtım fragmanını aşağı da bulabilirsiniz. Need for Speed Payback serisi hakkında yeni bilgiler geldiğinde ise sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.