msi z270 review tp 1

MSI Z270 ile Fırtınalar Estirecek

MSI Z270 anakartının duyurusunu gerçekleştirdi. Henüz tam olarak detayları ortaya çıkmamış olsa da verilen bilgiler oldukça dikkat çekici.

Oyun severlerin en çok tercih ettikleri markalarından başında MSI yer alıyor. MSI Z270 modeli anakartını tanıttı.  Standart anakartlar ile karşılaştırıldığında farklılığı ortaya çıkan Z270 MSI amiral gemisi olmaya layık olduğunu kanıtladı diyebiliriz.

Üzerinde 3 ayrı Killer Ethernet çıkışı yer alan ve kablosuz modülü özelliği sunan Z270 Godlike Gaming, oyuncular için vazgeçilmez ve piyasanın da en güçlü anakartı olacak gibi gözüküyor.

Oyuncuların MSI’ı tercih etmesinin başında yer alan sebep; Oyun oynarken Ping sorunu yaşamamaları için; trafik akışını düzenleyen Z270 Godlike Gaming böylelikle net ses ve video kalitesi vermeyi hedefleniyor.

867 Mbps’e kadar potansiyel hız sunabilen, MSI Z270 Godlike Gaming,in üzerindeki USB çıkışları 3.1 versiyonuna sahip Asmedia ASM3142 bulunuyor. Bu özelliğin ilerleyen günlerde bir çok markada göreceğimiz kesin diyebiliriz..

MSI Z270’in  tüm özelliklerini ve fiyat ve diğer detaylar açıklamadı ancak fiyat konusunda bu özellikler karşısında oldukça yüksek olacağını tahmin etmek zor değil.