motorola sizinti haber

Motorola’nın 9 yeni amiral gemi cihazı sızdırıldı

Motorola’nın üretmesi beklenen telefon listesi kısa süre önce internet ortamında sızıntıya uğradı. Marka ekonomik fiyat ve performans odaklı 9 yeni amiral gemisi çıkartacak.

Motorola’nın bulunduğumuz yıl içerisinde çıkarması beklenen birçok akıllı telefon zaten bekleniyordu. Ancak kısa süre önce yapılmış olan bir sızıntıyla birlikte markanın 2017 yılı içerisinde tam 9 adet uygun fiyat ve performans odaklı amiral gemi cihazı çıkaracağı görüldü.
Sızıntıların kaynağı hepinizin yakından tanıdığı Evan Blass tarafından yapıldı. Blass, bu yıl beklenen akıllı telefonları gösteren bir slaytı kısa süre önce paylaştı. Paylaşılan fotoğrafta Motorola’nın beklenen cihazları fiyat ve performans bakımından tam 5 kat altında ayarlanmış durumda gelecek.

Gelen sızıntıyla beraber kullanıcılara sınır tanınmayacak özellikler sunan amiral gemi modeli Moto Z serisinden devam ederek bu yıl çıkması beklenen birçok cihaz hakkında bilgi görünmüş durumda.

Moto Z2 Play, 1080p ve 5.5 inçlik bir ekran ile gelirken Moto Mods desteği yer alacak. Ayrıca Moto Z2 Force modelinde gigabit LTE ve Snapdragon 835 işlemcinin yanı sıra yüksek korumayla geleceği görülüyor.

Motorola bu yil 9 uygun fiyatli ve amiral gemisi telefon cikaracak91074 0

Moto G Serisine Yeni Kardeşler Geliyor!

Moto G serisine yeni kardeşler geleceği görülüyor. Bu bakımdan Moto X4‘de sınır tanımayan mükemmellik editeni öne çıkmış durumda. Daha öncede gelen iddialarda cihazın 5.2 inç 1080p ekrana sahip olacağı söylenmişti. Moto G serisinde ise Moto gS ve Moto gS Plus olarak iki farklı model gelecek. Moto gS, 5.2 inç ekran ve 1080p çözünürlük ile metal kasaya sahip durumda. Moto gS Plus ise 5.5 inçlik 1080p ekranın yanı sıra çift kamerayla geleceği görülmekte.

Tüm bu modellerin yanı sıra kalan modellerde Moto E serisi devam ediyor. Moto E Plus 5.000mAh pil kapasitesiyle gelerek herkesi büyüleyecek gibi duruyor. 2.5D cam ve parmak izi sensörüyle beraber 5.5 inç 720p ekrana sahip. Moto E ise 5.0 inç 720p çözünürlük ile geleceği zaten beklenirken ek olarak parmak izi okuyucusu eklenmiş durumda.

Moto C ve Moto C Plus modellerinde yer aldığı bir gerçek. Moto C’ye baktığımızda 5.0 inç ekran ve 480p ekran çözünürlüğü yer alırken 4G ile geliyor. Moto C Plus ise 4.000mAh batarya kapasitesi HD 5.0 inç ekrana sahip olarak gelecek.