Motorola Moto Z3 Play

Motorola Moto Z3 Play tüm detaylarıyla karşınızda

Snapdragon 636’dan güç alan ve 6.1 inç ekranıyla dikkat çeken Motorola Moto Z3 Play’in tüm detaylarını gözler önüne seren görseller ve 360 derece video paylaşıldı. Akıllı telefonun özelliklerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

Motorola Moto Z3 Play ile orta segmentte yeni kullanıcılar edinmeyi hedefliyor. Orta segmentin güçlü modelleri arasında yer alacak olan akıllı telefon, 6.1 inç’lik büyük ekranı ve Snapdragon 636 yongasıyla daha önceki günlerde de gündeme gelmişti. Şimdi ise yeni modelin tüm detaylarını gözler önüne seren fotoğraflar paylaşıldı. İşte o görseller ve telefonun bilinen özellikleri:

Motorola Moto Z3 Play özellikler

  • 6.1 inç ekran boyutu
  • 3000 mAh batarya kapasitesi
  • 4 GB RAM, 32/64 GB depolama alanı
  • 12 MP + 8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera

Moto Z3 ve Z3 Play’in bu ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. Z3 Play’in fiyatı hakkında bir bilgi paylaşılmadı, ancak söylentilere göre 450 ile 500 dolar arasında değişen bir fiyat göreceğiz. Bu fiyat aralığının orta segment için biraz yüksek olduğu söylenebilir, ancak Motorola’nın Z3 Play’i orta segmentin amiral gemisi olması adına geliştirdiği de söyleniyor. Diğer özelliklerin ortaya çıkması ve fiyatın netleşmesiyle birlikte bu konuda daha sağlıklı yorumlamalar yapabileceğiz.