Motorola Moto E6 Fiyat 1

Motorola Moto E6: Giriş Seviyesi Telefonların Tanıdık Özellikleri

6. nesilde bile, Moto E yüksek kaliteli bir ürün haline gelmiyor, ancak hiç kimse bunu beklemiyor. Bununla birlikte, yakın zamanda bir üst düzey XDA Geliştirici üyesi olan Specliste tarafından yayımlanan son sürüm, mevcut modele kıyasla çok az değişiklik olduğunu gösteriyor.

Mishaal Rahman Açıkladı

Tanınmış XDA geliştiricisi Mishaal Rahman, kısa bir süre önce Moto E5 halefinin ilk bilinen özelliklerini Twitter üzerinden sundu.

Motorola Moto E6

Motorola Moto E6 Özellikleri

32 bit Snapdragon 430 ile Lenovo, hiç kimseyi cezbetmiyor, ancak mevcut modeldeki Snapdragon 425’ten minimal bir yükseltme olacaktı. Ne yazık ki, düşük maliyetli bir cep telefonu için bile 2 GB RAM ve 16 veya 32 GB bellek hala çok düşük. Android Pie’de çalışan moto telefonu muhtemelen arkasındaki 13 megapiksellik Samsung kamerayı ve 5 megapiksellik Samsung selfie kamerasını alacak.

Halen ekranın büyüklüğü ve çözünürlüğü olduğundan emin değiliz – her durumda, 1.440 x 720 piksel çözünürlüğe sahip 5.45 inçlik bir panelden şüpheleniliyor – bu, 5.7 inçlik bir panelle gelen Moto E5’ten biraz daha küçük bir diyagonal olurdu. Şartnamelerin gerçekleşip gerçekleşmediğine lansman Mayıs ayında bekleniyor.