motorola

Motorola Apple ve Samsung’u Tiye Aldı.

Motorola yayımladığı son reklam videosu ile akıllı telefon devleri ile adeta dalga geçti!

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından bir tanesi olan Apple’ın iPhone X’i piyasaya sürmesi ile birlikte adeta akıllı telefon pazarındaki rekabet kızıştı. İlk adım atanlardan bir tanesi olan Samsung 10 yıldır yaptığı yenilikleri henüz uygulamaya koyulan Apple ile dalga geçmişti. Samsung’un bu atılımına Motorola’da katılarak adeta iki firmayı madara etti.

Geçtiğimiz aylarda yayımlanan reklamda Samsung iPhone serisi boyunca kullanıcıların yaşadığı zorlukları konu alarak firmanın çözümlerini teker teker reklam videosunda açıklamıştı. Reklam videosunun finalinde “Samsung ile büyüyün” diyen Samsung kullanıcıları davet etmişti.

Motorola Fırsatı Kaçırmadı!

Samsung’un ironi kokan reklam videosunun ardından Motorola iki firmayı hedef alan yeni bir reklam yayınladı. “Motorola’ya yükselin” ifadeleri ile paylaştığı videoda büyük ekranlı bir Samsung telefonla gövde gösterisi yapan adama Motorola kullanıcısı Moto Z2 Play modelini göstererek telefonun nasıl bir projektöre dönüştüğünü gösteriyor. Üstelik Z2 Play markanın orta seviye bir telefonu olarak görülüyor.

Dev firmalar arasındaki bu rekabetin bu denli eğlenceli videolara dönüşmesi kuşkusuz kullanıcıların (bizlerin) oldukça hoşuna gidiyor. Fakat akıllı telefon pazarındaki dengeleri ne kadar sarsar bilemeyiz.

İşte Mizah Kokan Reklam Videosu: