Motorola 360 Derece Kamera Modu

Motorola 360 Derece Kamera Modu Duyurusunu Yaptı

Telefonlara ek olarak gelen Mod aksesuarlarıyla öne çıkan serilerden biri olan Moto Z serileri için yeni bir mod daha geliştirildi. Motorola 360 Derece Kamera Modu adı ile duyurulan yeni mod ile beraber kullanıcıların akıllı telefonlarıyla sanal gerçekliğe adım atmaları sağlanacak. Peki Motorola 360 Derece Kamera Modu nasıl bir mod olacak? Kullanım hakkında neler biliniyor? İşte detaylar.

Motorola, Moto Z serileriyle beraber adeta hayata döndü. Yenilenmiş akıllı telefonlar olarak öne çıkan Moto Z serisinin farklı yapısıyla beraber artık kendisine yer edinmeye başladığını görüyoruz. Telefonların bu şekilde kendilerine yer edinmelerini sağlayan kısım ise markanın uyguladığı farklılıklar. Markanın en büyük farklarından biri ise telefonlarında sunduğu Moto Modları olmuştu.

Moto modları olarak bilinen aksesuarlar kullanıcıların, telefonlarına kimi zaman ekstra batarya eklemesini kimi zaman ses sistemi eklemesini kimi zamanda telefonların kameralarını profesyonel kameraya dönüştürmesini sağlamakta. Bu şekilde telefonlarına çok amaçlı bir kullanım kazandıran markanın, haliyle satışları da yükselmeye başladı. Moto Modlarında başarı elde eden marka bu kez yeni bir mod duyurusu daha yaptı. Zaten belli aralıklarla modlarını yenileyeceği bilinen markanın şimdi ise Motorola 360 Derece Kamera Modu duyuruldu.

Motorola 360 Derece Kamera Modu

Motorola 360 Derece Kamera Modu Özellikleri

Motorola’nın bir etkinliğinde ortaya çıkan yeni modlar sayesinde artık kullanıcıların yine standart şekilde arka kapağa ekleyecekleri modla, 360 derece çekimler yapabilecek. Sanal gerçeklik teknolojisi içinde kullanılacak olan Motorola 360 Derece Kamera Modu sayesinde VR videolar oluşturmanın mümkün olduğu belirtiliyor. Şimdiden ilgiyi üzerine çekmeye başlayan yeni modların üzerinde bulunan kameranın detayları henüz belli değil.

Şu an için Motorola 360 Derece Kamera Modu hakkında bilinen detaylar bu kadar ile sınırlı. Markanın yeni modları ne zaman çıkaracağı ve modların teknik özelliklerinin nasıl olacağı konusunda açıklamaları izlemek gerekecek. Ayrıca modların fiyatı konusunda da yine bu şekilde bir bilgilendirme yapılması gündemde. Mevcut Moto Z modelleri içinde kullanılabilecek olan modların detayları belli olduğunda sitemizde bulabileceksiniz. Kısa süre sonra teknik detay ve fiyat açıklamalarının yapılacağı marka tarafından da belirtildi.