1508223866 MotoZ2Play 3 1
null

Moto Z2 Play Daha Önce Hiçbir Telefonda Görmediğiniz Yepyeni Özellikleriyle Geldi!

15 dakikalık şarj ile 8 saatlik kullanım süresi sunan Moto Z² Play daha önce hiçbir telefonda görmediğiniz yepyeni özellikleriyle göz dolduruyor.

Motorola geçtiğimiz yıl tanıttığı ve akıllı telefon pazarında devrim yaratan Moto Z ailesini yeniledi. Akıllı telefon dünyasında devrim yaratan Moto Z Play’in geliştirilmiş son versiyonu Moto Z² Play, artık daha ince, daha şık, daha hızlı ve daha önce hiçbir telefonda görmediğiniz yepyeni özelliklerle tasarlandı. Tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken, performansıyla ise bir telefonda aradığımız güçten çok daha fazlasını sunan Moto Z² Play; 5.5″ full HD Super AMOLED ekranı, şık tasarım detayları, 30 saate kadar pil ömrü ile sizi güç ve şıklığın kombinasyonu ile tanıştırıyor.

Yeni nesil lazer otofokusa sahip arka kamera ve 5 MP’lik ön kameranın yanı sıra renk düzeltmeli flaşla gelen Moto Z² Play sayesinde gece modunda bile fotoğraflarınız hep daha parlak ve net olacak. Sadece 15 dakikalık şarjla 8 saatlik pil ömrü sunan Moto Z² Play ile dilediğiniz fotoğrafı şarj sorunu yaşamadan çekmeniz mümkün.

Moto Z² Play’in Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı ise 2299 TL.