Moto Z2 Play 1 1

Moto Z2 Play Akıllı Telefonları İçin Yeni Görüntüler

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra geri dönüş yapan Motorola model akıllı telefonlarına bir yenisi ekleniyor. Bu kez yeni model olacak olan Moto Z2 Play akıllı telefonları için yeni detaylar gelmeye başladı.

Akıllı telefon dünyasına geri dönüş yapan Motorola’nın Lenovo firması altında çıkardığı ilk modellerden biri olan Moto Z akıllı telefonları sayesinde marka geri dönüşte istediği başarıyı elde etmişti. Özellikle Moto Z akıllı telefonlarının mod kullanımı sistemi ve dairesel arka kamera kullanımı gibi ayrıntılarıyla öne çıkması markanın bu alanda istediği başarıyı elde etmesini sağladı. Amiral gemisi akıllı telefon modellerine karşı çok bariz bir üstünlük sağlamamış olsa da markanın kendi amiral gemisi serisini oluşturması için yeterli gösterilen sistemler ile gelen akıllı telefonların başarılı sonuçlar almasından sonra Lenovo Moto serilerine devam etme kararı adlı.

Bu kez gelecek yeni modelin adının ise Moto Z2 Play olacağı açıklanmıştı. Şimdiden merakla beklenen akıllı telefonun nasıl detaylara sahip olacağına ilişkin olarak ara ara yeni bilgilerde gelmiyor değil. Özellikle akıllı telefonun tasarımıyla ilişkili olarak yeni detaylar sürekli olarak paylaşılmaya başlandı. Yeni seri akıllı telefonların son olarak yeni görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan yeni görüntüler sonrasında tasarım detayları neler daha detaylı bakalım.

Moto Z2 Play Tasarımı Çok Değişiklik Göstermiyor

Moto Z2 Play akıllı telefonları için yayınlanan yeni görseller telefonun tasarımıyla ilgili belli başlı detayları ortaya koyuyor. Yayınlanan görsellere göre ön kısımda telefonun özelliklerinin pek fazla değişiklik getirmediği görülüyor. Sadece ön kısımda Home tuşunda belli düzenlemeler yapıldığı görülen akıllı telefonun bunun dışında çok fazla değişikliğe gitmediği görülüyor.

Moto Z2 Play

Bunun dışında arka kısımda ise yine dairesel bir kamera dikkat çekiyor. Dışa doğru çıkıntılı dairesel kamera kullanımı yapılan akıllı telefonun arka kapak tasarımında da çok fazla değişiklik göze çarpmıyor. Telefonun tasarımsal olarak çok fazla değişiklik getirmeyeceğini gösteren görseller ne kadar gerçek bilinmez ama böyle bir yapı ile gelirse modelin Moto Z serisinden pek farkı olmayacağı düşünülmekte.

Moto Z2 Play Sistem Özellikleri Belli Mi?

Markanın yeni amiral gemisi modellerinden biri olması beklenen Moto Z2 Play akıllı telefonun sistemsel olarak nasıl özelliklere sahip olacağı ise şimdilik merak konusu oldu. Snapdragon 835 serisi en son işlemci modellerinden biri olarak gösterilen işlemcilerle gelmesi beklenen akıllı telefonun bu sayede üst segment modellerden biri olması bekleniyor.

Bunun dışında henüz RAM bellek ve ekran sistemleri hakkında ise bir bilgi verilmediğini de ekleyelim. Tüm özellikleri nasıl olacak? Telefonun ekran sistemleri neler olacak? Moto Z2 Play diğer serilerden bekleneni verecek mi? Tüm bu soruların cevabı için Moto Z2 Play akıllı telefonlarının duyurulmasını beklemek gerekecek.