Moto Z2 Force gecen yila oranla cok daha kucuk batarya ile gelebilir

Moto Z2 Force, geçen yıla oranla çok daha küçük batarya ile gelebilir!

Motorola’nın (muhtemelen) Moto Z2 Force’u çıkardığı birkaç günümüz ve Venture Beat’ın cihazla ilgili bazı ayrıntıları var. VB’nin Evan Blass’a göre, Motorola, Z2 Force’u, birkaç hafta önce çıkan Z2 Play’de olduğu gibi benzer bir yaklaşım sergiliyor ve geçen yıla oranla daha düşük pil kapasitesi ile daha ince olacak.

Daha ince ve daha küçük olacak!

İlk nesil Z Force’da olduğu gibi, bu telefonda kırılmaya dayanıklı bir yüzey bulunan 1440p AMOLED’e sahip olacak. Ayrıca ABD’de 4GB RAM ile görücüye çıkarken bazı pazarlar 6GB RAM alacak. Telefon, bu yıl yaklaşık 1 mm inceltilecek ve toplamda yaklaşık 6 mm olacaktı. Bu daha ince profille birlikte, daha küçük bir pil elde edersiniz. Geçen yılki telefonun saygın bir 3,500mAh bataryası var, ancak Z2 Force’un iddia edilen miktarı 2,730mAh olacak.

Moto Z2 Force geçen yıla oranla çok daha küçük batarya ile gelebilir

Bu, pil kapasitesinde önemli bir düşüş. 5 inç ekranlı Pixel bile 2,770mAh pil içeriyor. Motorola, bu davranışı açıklayan Moto Mods’ı zorlamaya takıntılı görünüyor. Bir mod takıldığında telefonun daha fazla tatmin edici olmasını istiyor. Yine de, güzellik olması için pil ömründen fedakarlık etmek kötü bir fikirdir. Resmi ayrıntılar 25 Temmuz’da verilecek .