MotoMods Polaroid FrontBack MotoZ2Force V2 1

Moto Mod Ailesine Yeni Üye Geldi!

Motorola’nın farklı yaklaşımı ile akıllı telefon piyasasında yeni bir ses getirdiği Moto Mod ailesine yeni bir üye kazandırdı. İşte Polaroid Insta-Share Printer karşınızda!

Akıllı telefonlar çıktığından beri çektiğimiz fotoğrafları çıktısını almak yerine ekrandan bakar olduk; bu konuda Motorola’nın çalışması ile Fotoğraflarınızın keyfini akıllı telefon ekranlarından ötesine taşıyan çalışması bizce takdir edilecek cinsten..

Motorola, Polaroid Insta-Share Printer’ı resmi olarak tanıttı. Artık Polaroid Insta-Share Printer’ı kullanarak çektiğiniz fotoğrafların baskısını almak istediğinizde; hemen çıktılarını alabileceksiniz.

Motorola’nın Moto Z Serisi için geliştirdiği Moto Mod’lara yeni bir üye kazandırdı. Bu yeni üye ile beraber; Moto Z akıllı telefonunuzu bir fotoğraf yazıcısına dönüştürebiliyorsunuz. Moto Z yeni Insta-Share Printer Mod’u ile çektiğiniz fotoğrafları hemen bastırıp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

MotoMods Polaroid Back MotoZ2Force MotoMods Polaroid Laydown MotoZ2Play MotoMods Polaroid Laydown Printing MotoZ2Play

Kullanım açısından bakıldığında oldukça basit bir yapıda olan Polaroid Insta-Share Printer Mod’u Moto Z serisi akıllı telefonunuzun arkasına yerleştirip fotoğraf çekin; Çektiğiniz fotoğrafları, hatta Sosyal medya ve Google Fotografları’da destekleyen; Polaroid Insta-Share Printer ile yazdırıp; yapışkanlı kısmı çıkararak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.