Moto G5Sin en net fotografi sizdirildi Iste tum detaylar

Moto G5S+’ın en net fotoğrafı sızdırıldı, İşte tüm detaylar!

Motorola’nın yeni üyesi olan Moto G5S+’ın çok net olan fotoğrafı kısa süre önce sızdırıldı. İşte G5+’ın özellikleri ve teknik detayları!

Geçtiğimiz dönemlerde gündemde olmayı başaran Motorola’nın G5S Plus akıllı telefonu kısa süre önce yeniden kendini sızıntı olarak yayınlantırmayı başardı. Cihazın tasarımı net bir şekilde görüldüğünden teknik bilgilere sahip olmakta bir o kadar kolaylaşıyor. Şuan için tasarımsal olarak edinilen bilgiler kadar donanımsal bilgileri de belli olmuş durumda.

Kasa itibariyle yuvarlak hata sahip olan cihazın ön yüzünde bulunan fiziksel tuş ve üzerinde yer alan çift kamerasının yanı sıra büyük bir flaşın yer aldığı görülüyor. Geniş ve yuvarlak tasarıma sahip olan kamera çıkıntısı ise göze hemen çarpıyor. G5S+‘da bir başka detay ise anten çizgileri oluyor. Metal bir kasayla görülen cihaz büyük ihtimal bu şekilde gelecek. Çift kameranın özelliklerine baktığımızda ise 13MP çift kamera yer alıyor. Telefonun gücüne bakacak olursak eğer Snapdragon 625 yonga setinden gücünü alırken, grafik birimi ise Adreno 506 olarak görülüyor.

Moto G5S’ın en net fotoğrafı sızdırıldı İşte tüm detaylar

Fiyatı ve Çıkış Tarihi!

Cihazın depolama alanı ise 64GB olurken, bellek durumu ise 4GB olarak geliyor. Cihazın ekranına baktığımızda ise Full HD 5.5 inç ekrana sahip durumda. Son olarak fiyat ve çıkış tarihi hakkında bir açıklamanın olmadığını belirtelim.