Moto G5S 25 Temmuzda Tanitilabilir Iste Ozellikleri 1

Moto G5S 25 Temmuz’da Tanıtılabilir, İşte Özellikleri

Motorola için yeni bir sızıntı daha geldi. 25 Temmuz’da düzenlenmesi beklenen etkinlik ile beraber Z2 Force ve X4’ün dışında G5S Plus’ın da tanıtılacağı iddia edildi. Evan Blass, Moto G5S Plus’ın özelliklerini kısa süre önce paylaştı. İşte detaylar!

Motorola’nın bu ay tanıtması beklenen Z2 Force ve X4 ile ilgili bazı sızıntılar gelirken Moto G5S Plus hakkında yeni detaylar kısa süre önce geldi. Evan Blass, yeni cihaz hakkında birçok detayı internet ortamında yayınladı. G5 ve G5 Plus bildiğiniz gibi geçtiğimiz MWC‘de tanıtılmıştı. Elbette G5S Plus’ın çok kısa bir süre içerisinde tanıtılacak olması garip oluyor. Büyük ihtimal çift kamera vurgusu yapılarak piyasaya çıkacak.

Moto G5S 25 Temmuzda Tanıtılabilir İşte Özellikleri

Moto G5S Plus’ın Özellikleri

Kısa süre önce Twitter hesabı üzerinden cihazın özelliklerini paylaşan Evan Blass, Mayıs ayı içerisinde bildiğiniz gibi cihaz için 5.5 inç ekran ve çift kamerayla geleceğini söylemişti. Şimdi ise 13 MP çift kameranın olacağını söyleyen Blass, kameralar bokeh efekt, arka plan değiştirme ve siyah beyaz gibi bir çok özelliğe sahip olacak dedi. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğe sahip bir kameranın yer alacağını belirtti.

Bu bakımdan Moto G5S, 5.5 inç 1080p bir ekrana sahip olacak. Gövde bakımından Alüminyum ile gelirken, Snapdragon 625 işlemciden gücünü alacak ve bu gücü 4GB RAM ile desteklenecek. Depolama alanı ise 64GB olarak geliyor. Cihaz 25 Temmuz‘da tanıtılabilir.