Moto C ve Moto C Plus

Moto C ve Moto C Plus Konsept Videoları Yayınlandı

Akıllı telefon dünyasına Lenovo çatısı altında geri dönüş yapan marka Motorola ardı ardına yeni seri akıllı telefonlarını yayınlanamaya başladı. Bu noktada markanın son serileriyse Moto C ve Moto C Plus modelleri oldu. Merakla beklenen yeni seri akıllı telefonların şimdi ise konsept videoları yayınlandı.

Moto Z serisiyle beraber geri dönüş yapan marka yaptığı geri dönüşte başarı elde etmesinin ardından farklı serileri de kullanıcılara sunmaya hazırlanmaya başladı. Motorola’nın bu kez piyasaya süreceği yeni serilerin ise üst segment akıllı telefonlar olmayacağı daha düşük seriler fakat daha uygun seriler olacağı ortaya çıktı. Fiyat performans serilerinden biri olması beklenen Moto C ve Moto C Plus modellerinin tam anlamıyla nasıl seriler olacağı ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Orta segment akıllı telefon modellerinden biri olacağı kesin olsa da tüm özellikleri netlik kazanmayan akıllı telefonların son olarak ise yeni görselleri yayınlanmıştı. Yayınlanan yeni görsellerle tasarımı konusunda net detayların ortaya çıktığı akıllı telefonun tasarımlarına ilişkin sürekli yeni detaylar ise paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak Moto C ve Moto C Plus modellerinin tasarımlarını ortaya çıkaran videolar yayınlandı. Yayınlanan videolar aslında bir nevi beklentileri ortaya koymuş oldu.

Moto C ve Moto C Plus Nasıl Tasarımlarla Gelecek?

Ardı ardına yayınlanan yeni görsellerle beraber telefonların nasıl tasarımlara sahip olacakları da aşağı yukarı netlik kazanmaya başladı. Bu detaylara göre her iki serinin de tasarımlarının oldukça benzer olduğu gözüküyor. Moto C serisinde dairesel arka kamera kullanımı dikkat çekiyor. Bu serinin tasarım detaylarıyla ilgili olarak verilen bilgilerden birisi de Home tuşu kullanımı olmuştu.

https://youtu.be/0sPRb9xTaNE

Daha kalın bir akıllı telefon modeli olması ve dairesel arka kamera kullanılması gibi detayları belli olan Moto C serisinin dışında bir diğer model olan Moto C Plus serisinde ise daha geniş ekran boyutu kullanılacağı ve bu kez ekran kısmında hiçbir fiziksel tuşa yer verilmeyeceği belirtiliyor. Arka kısımda yine dairesel kamera kullanımı yapılacağı beklenen akıllı telefonun standart seriye göre sistemsel olarak da daha iyi olması bekleniyor.

Moto C ve Moto C Plus Ne Zaman Gelecek?

Telefonların hem tasarımları hem de sahip olacakları özellikler için ardı ardına paylaşımlar yapılması ve ardı ardına yeni özelliklerin paylaşılması her iki modelinde çok kısa bir süre içerisinde tanıtılacağını gösteriyor.

https://youtu.be/FYmx_jYOMSY

Motorola bu konuda net bir açıklama yapmamış olsa da yeni detayların sürekli olarak geliyor olması ve yeni konsept videolarında sürekli aralıklarla yayınlanması çıkışın çok kısa süre sonra gerçekleştirileceğinin en büyük kanıtı. Henüz resmi olarak tanıtımları yapılmadığı için Moto C ve Moto C Plus fiyatları konusunda da bilgi olmadığını da ekleyelim.