Minecraft tasarım modları

Minecraft tasarım modları

Bu konuda siz değerli Minecraft sever okurlarımız için tasarım modları paylaşacağız. Bu modlar popüler modlar arasında yer alıyor.

Minecraft, günümüzün en büyük oyunları arasında yer almaktadır. En çok satan ve en çok oynanan oyunlardan birisi olan Minecraft için pek çok mod bulunuyor. Oyuncular bu modlarla güzel bir hayat kurabilir, yeni bir başlangıç yapabilir veya mimari çalışmalara adım atabilir. Bu konuda da mimari çalışmalar yapabilmeniz için tasarımsal modlardan bahsedeceğiz.

Minecraft tasarım modları önerileri

Minecraft’ta tasarım amaçlı pek çok popüler mod bulunuyor. Bu modlar oyuncuların tasarım odaklı olarak daha güzel bir Minecraft deneyimi yaşamasını sağlıyor. Bu modlardan birisi Chisel olarak yer alıyor. Chisel, tasarım modları arasında oldukça popüler bir mod olmaktadır. İçerisinde yer alan yüzlerce blok, oyuncular için dekorasyon çeşitliliği imkanı sunuyor. Bu mod oyuncuya bir keski taşı veriyor. Oyuncu keski taşı ile blokları işleyerek istediği şekle dönüştürebiliyor. Dekoratif amaçlı oynayan Minecraft oyuncuları için vazgeçilmez bir mod.

Architecturecraft kullanıcıların beğendiği bir diğer mod olmaktadır. Bu mod sayesinde bloklar birçok şekle dönüştürülebiliyor. Bu mod incelendiğinde her ne kadar birkaç araç bulundursa da aslında modun yaptığı işlem oyun içerisinde yer alan blokları kesip farklı şekillere dönüştürmek. Örneğin üçgen, daire, oval gibi çeşitli şekiller bu mod sayesinde mümkün olmaktadır. Modda yer alan bir makine blokları şekilden şekle dönüştürüyor.

Minecraft tasarım modları

MrCrayfish’s Furniture Mod modu da sıkça tercih edilen modlar arasında yer almaktadır. Bu modda ev eşyaları bulunuyor. Minecraft’ta güzel bir ev dekore etmek isteyenler için bu mod harika bir seçenek olmaktadır. Mod içerisinde lamba, pencere, klozet, dolap, fırın gibi pek çok eşya yer alıyor.

Chisels and Bits önerilen modlar arasında yer alan bir diğer eklenti. Bu modun içerisinde az araç bulunsa da amacı yeni bloklar getirmek değil, var olan bir bloğun yapısını değiştirmek. Yani bu blok sayesinde bir bloğu şekillendirebiliyor, farklı bir hale dönüştürebiliyorsunuz.