bu sabah milyonlarca kisinin google oturumunun kapanmasi hakkinda google dan aciklama geldi 1487957042 1

Milyonlarca kullanıcının Google oturumu aniden kapandı

Kısa bir süre önce milyonlarca Google kullanıcısı oturumunun otomatik bir şekilde kapandığını belirtmiş ve Google bunun üzerine jet hızında bir açıklama getirmişti.

Google’ın başarısına söz etmek ayıp olacaktır. Bu bakımdan genel konuşacak olursak, telefon rehberimizi Google hesabımızda tutuyoruz. özel iş ve dosyalarımızı Google hesabımızda yedekliyoruz. Bunun yanı sıra cihazlarımızdaki bir çok etken Google hesapları üzerinden yönetiliyor. E durum böyle olunca Google hesapları ile beraber yaşanmış olan en ufak bir sorun akıllarda şüphe uyandırıyor.

Kısa bir süre önce milyonlarca Google kullanıcısının oturmları ani bir şekilde kapanmış ve kullanıcıların yeniden hesaplarına mobil veya web üzerinden giriş yapması gerekmişti. Toplu bir şekilde durumun forumlarda Google’a bildirilmesi üzerine bazı iddialar siber saldırı yönünde gündeme taşınmıştı.

Google ise konu hakkında jet hızında bir açıklama getirdi. İlgili sorunun oturum açma ile alakalı olduğunu açıklayan Google, kullanıcıların tüm bilgilerinin güvende olduğunu ve herhangi bir sorunun veya saldırının olmadığını belirtti. Kullanıcılar daha sonra Google hesaplarına gönül rahatlığı ile giriş yapmaya devam etti.

Bakalım Google bir daha böyle bir sorun yaşanmaması için ne gibi düzenlemeler veya çözümler üretecek bekleyip göreceğiz.