Microsoftun yeni Xbox Kablosuz Adaptoru artik buyuk bir USB stick degil

Microsoft’un yeni Xbox Kablosuz Adaptörü artık büyük bir USB stick değil

Microsoft , Xbox denetleyicisini Windows bilgisayarınıza bağlamak için yeni bir Xbox Kablosuz Adaptörü duyurdu ki bu önceki modelden çok daha küçük. Eski bağdaştırıcı , plastik ve devrenin hantal ve hacimli çıkıntılı parçalarını haline getiren normal bir USB başparmak sürücüsünün yaklaşık iki katı büyüklüğündeydi .

Ancak şirket, yeni adaptörün yüzde 66 daha küçük olduğunu söylüyor. Standart günümüzün ince USB stickinden farksız görünüyor. Selefi gibi, yeni adaptör sekiz denetleyiciyi aynı anda ve dört sohbet kulaklığı veya iki stereo kulaklık setini destekliyor. (Bazı Yetkililer , eski bağdaştırıcıyla bağlanırlık, bağlanan çok sayıda aygıtla biraz titiz hale gelir.)

Yine de Microsoft benzer bir fiyat tuttu ve yeni model 8 Ağustos’dan başlayarak 24.99 dolarlık satışa sunulacak. Bugün Microsoft’un web sitesinden önceden sipariş verebilirsiniz . Microsoft, ön sipariş sayfasında, bağdaştırıcının yalnızca Windows 10 çalıştıran bilgisayarlarla çalıştığı – şirketin Xbox işlevselliği destek sayfasının Windows 7 desteğini belirten çelişkili bilgilere sahip olduğunu ve herhangi bir Xbox One denetleyicisi ile uyumlu olduğunu söylüyor . Birim Xbox 360 denetleyicileri ile çalışmıyor, diyor Microsoft.

1: 37’de Güncelleme ET, 8/1: Bağdaştırıcının Windows 10 çalıştıran aygıtlarla çalıştığını ve herhangi bir Xbox One denetleyicisi ile uyumlu olduğunu açıklığa kavuşturun .

Microsoftun yeni Xbox Kablosuz Adaptörü artık büyük bir USB stick değil