Microsoftun Windows 10 Mobile prototipi icin ilk detaylar geldi 1

Microsoft’un Windows 10 Mobile prototipi için ilk detaylar geldi!

Microsoft için gelen yeni bir iddia şirket içerisinde Windows 10 Mobile işletim sistemiyle çalışan yeni bir cihazı denediğini öne sürdü. İşte detaylar!

Windows 10 Mobile için neredeyse çalışmaları hakkında hiçbir detay bulunmayan Microsoft, piyasayı iOS ve Android‘e teslim etmiş durumunda. Fakat son gelen iddialar Microsoft‘un piyasaya geri döneceği ve ciddi işler yapacağını işaret ediyor. Şimdi de görünürde Windows 10 Mobile kullanan yeni bir cihazın geliştirildiği hakkında detaylar geliyor. Microsoft’a çok yakın olan Brad Sams, “son açıklamalarında mobil bir cihaz prototipinin kurumsal ofisinde elden ele gezdiğini” söyledi.

Microsoftun Windows 10 Mobile prototipi için ilk detaylar geldi

Windows 10 Mobile Nasıl Olacak?

Yeni cihaz hakkında detaylar doğruysa bile şuan için elimizde hiç bir veri yok. Tasarım hakkında her hangi bir detayın gelmemesi, teknik açıdan da bizleri zora sokuyor. Teknik veriler gelmese bile bazen tasarımdan birçok veri elde etmek mümkün. Ancak şuan için yeni cihaz hakkında tek gelen detay kurumsal ofiste elden ele gezdirilmesi. Ayrıca bu cihaz tablet te olabilir.

Bir diğer garip durum ise Microsoft’un Surface bölümü yerine Alex Kipman‘ın başında olduğu bir ekip tarafından gelişiminin yapılması. Kipman bildiğiniz gibi HoloLens sorumlusu olarak görevini başarıyla yapıyor. Bu haberler doğruyla cihazın stabil olmadığı şuan net. Bakalım 2018‘de büyük ihtimal gelecek olan cihaz bu sefer Microsoft’u kurtaracak mı? Bekleyip göreceğiz.