Microsoft, Your Phone Uygulamasını Yayınladı

Microsoft‘un yayınladığı Your Phone uygulaması ile akıllı telefonunuzda yer alan bir çok veriyi PC’nize yansıtıp telefonu devamlı kontrol etmeyi ortadan kaldırmayı hedefliyor.


Microsoft’un Build Developer konferansında Windows 10’a kazandıracağı özelliklerden en çok dikkat çekeni olan ‘Your Phone’ adlı uygulaması sayesinde akıllı telefonunuzdaki bazı verileri direkt olarak bilgisayarınızda görüntüleyebileceksiniz.

Your Phone uygulaması, akıllı telefonlar ile Windows 10 bilgisayar ile bir bağlantı sağlayarak bu işlemi gerçekleştiriyor. Böylelikle telefonunuzdaki verileri bilgisayarınız üzerinden  görüntüleyebiliyorsunuz. Bu sayede PC nizde ki odağınız bozulmadan işlemlerinize devam etmeniz sağlanıyor.

Akıllı telefonlarımıza her gün onlarca farklı uygulamadan bildirimler geliyor ve sürekli olarak bildirimleri kontrol etmek, bilgisayardaki işimize odaklanmamızı zorlaştırıyor. Your Phone uygulaması, gelen bildirimleri bilgisayardan kontrol etmenizi sağlıyor.

Ayrıca uygulama sayesinde akıllı telefonunuzda sakladığınız tüm fotoğrafları görüntüleyebilme şansına sahipsiniz.

Microsoft, Your Phone uygulamasını bütün Windows 10 kullanıcılarına açtı. Şayet Windows 10’un son sürümüne sahipseniz buraya tıklayarak Microsoft Store’dan Your Phone uygulamasını indirebilirsiniz.