Microsoft Pix 1

Microsoft, Yapay Zeka Destekli Pix Uygulamasını Güncelledi

Microsoft tarafından geliştirilmiş olan yapay zeka destekli Pix Camera uygulaması; yapay zeka tarafından sağlanan özellikleri daha fazla kullanacak şekilde düzenlendi.

Her geçen gün daha fazla hayatımıza giren yapay zeka; bir çok alanda olduğu gibi insanların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Microsoft‘da yapay zekanın özelliklerini Pix uygulamasında değerlendiriyor. Pix Camera çektiğiniz fotoğrafları yapay zeka yardımı ile siz herhangi bir komut vermeden daha net ve daha düz görünmesini sağlıyor. Böylelikle bulanık olan ve uzaktan çektiğiniz bir fotoğrafı, daha net ve düzgün şekilde netleştirerek size sunacak olan bu teknoloji ile sunulmuş durumda.

Şimdilik iOS kullanıcıları için sunulan Pix Camera kısa bir zaman sonra da Android kullanıcıları tarafından da kullanabilecek. Pix Camera ile çektiğiniz yazı içeren fotoğraflar daha kaliteli olacak.

Pix Camera’da Neler Güncellendi?

Dün paylaşılan güncelleme ile yapay zeka sisteminde iyileştirmeler yapıldı. Böylelikle artık beyaz tahta çekimlerini de çok daha rahat algılamasını sağlıyor. Beyaz tahta üzerinden çekilin fotoğraflarda yer alan yazıların çok daha başarılı bir şekilde netleştirilmesini sağlayacak olan yeni güncelleme ile Pix kamera uygulamasının daha da geliştirdiği kesin.